[Moje hvězda] 1

recenze

[Moje hvězda] 1 (2024) 5 z 5 / EvikU.
[Moje hvězda] 1

Jak vyjádřit, že jsem z mangy maximálně nadšená? Pomoc, chybí mi hvězdičky na hodnocení.

Moje hvězda je o 16 leté frotmence kapely Ai. Vychází z toho, že lidé ze showbyznysu musí být krásný a můžou klidně lhát. Hlavně když říkají, co chtějí fanoušci slyšet. Nejdůležitější jsou srdíčka na postech, sledovanost, peníze.

Život Ai se jednoho dne protne se životem doktora gynekologie Goróa. Ai je těhotná a do světa nesmí tato informace proniknout.

Bojím se cokoliv napsat, abych neprozradila děj, ale jsem nadšená moc, tohle bude manga, kterou budu na počkání všem doporučovat. :)

Kniha vypráví o talentu, o světě showbyznysu, ale i o reinkarnaci, lásce, pocitech,...je spíše dojemná, než vtipná a velmi dobře promyšlená. Konec mě dostal, rozpůlil srdce vejpůl.

Manga má poměrně hodně děje, psaní a je dokonalá. Doporučila bych ji úplně všem i těm, co komiksy nečtou, protože po téhle zkušenosti začnou! Kde je druhý díl?


[Moje hvězda] 1 [Moje hvězda] 1 Aka Akasaka

„Ve světě showbyznysu je lež efektivní zbraní.“ Pro Goróa, porodníka v maloměstské nemocnici, je málokteré prostředí tak cizí jako nablýskaný svět zábavního průmyslu. Jediné, co jej k němu pojí, je jeho nehasnoucí podpora krásn... více


Komentáře (0)

Přidat komentář