Export z bazaru
Zdravím
Přijde mi jako užitečné vylepšení použít export do xmls, jako je to v knihotéce, také do bazaru.
Pokud tam toho člověk má víc a potřebuje čas od času projít fyzický stav, hodilo by se mít v ruce sjetinu.
mně by se líbilo, kdyby v bazaru byla možnost taky knihy roztřídit . inzerují podle počtu knih i antikvariáty a hledat v mnoha a mnoha knihách, jestli náhodou... to moc nejde
Přesně to už jsem navrhovala! Taky by se mi to hodilo, jak třídění (podle autorů, názvu, apod.) tak hlavně export. Tenkrát mi bylo řečeno, že se o tom neuvažuje, ale možná se situace změní, když nás zájemců bude víc...
pajunček: ale knihy podle autora svým způsobem třídit lze, když si rozklikneš konkrétního spisovatele, má u svého jména záložku "Bazar" a víš tedy jaké knihy od něj jsou k mání. Horší je, že ne všechny knihy jsou správně zařazené pod příslušného autora...
Text příspěvku byl upraven 14.08.14 v 20:12
já jsem to myslela spíše u konkrétního vkladatele nevím, jak to děláte vy, ale když si vyberu knížku u njkterého prodejce ať tady nebo třeba na aukru , abych sama sebe ošidila, že neutrrácím moc za poštovné, snažím se prohlédnout i další nabídku od prodejce a vybrat si něco k tomu, takže - v rámci úspor,. nekoupím jednu knížku za stovku s poštovným 60 Kč, ale tři celkem za tři stovky a s týmž poštovným - tedy úspora jako Brno, myslím, že podobně hloupě uvažují i jiní a nám by se to hodilo.
to je pravda, jenže málokterý prodejce má knihy od stejného autora, většinou je to taková všehochuť kterou beztak musím prolézt celou...
Vložit příspěvek