Stephen King
Přijděte na reddit a rozhodněte co mám číst:
https://www.reddit.com/r/cteme_furt/comments/1b40p22/stephen_king_2/
Mám prečítanú celú Kingovu tvorbu v rodnom jazyku /resp. češtine/ a aktuálne končím s originálni v angličtine. Veľa som dumal nad tým, čo by som doporučil niekomu ako predkrm pred / pre mnohých z nás/ veľmi bohatou hostinou a asi z váčšej časti zdieľam názory prispievajúcich - nebudem rekapitulovať - trochu mám problém s príbehmi ktoré patria určite k top materiálu, ale videli sa ich filmové adaptácie, predsa len pokiaľ nie ste závisláci na štýle písania, môže to trochu znížiť zážitok. Uvediem knihy, ktoré sú moje obľúbené a musm povedať, že žiadna z nich určite nie je pre “začiatočníkov a objavujú sa v komentároch veľmi zriedkavo : Liseys Story, Dolores Claiborne, The Dead zone, Needful Things…Pre tých, ktorí majú radi poviedky a čakajú na preklad, len toľko, že novinka You like it darker je fakt geniálna - úprimne, už som nečakal, že ešte dostanem tak kvalitný materiál, takže nevähajte - nepochybujem, že zopár poviedok sa určite v relatívne blízkej dobe objaví na plátnach kín alebo filmových platformách. Verím, že ostatní fanúšikovia ju už majú v originálne buď na stole, alebo už založenú medzi ostatnými a prípadne zdieľajú môj názor. Som šťastný, že pán King je stále schopný nás obdarovať tým, čo z neho robí tak úžasného človeka. God bless him
Vložit příspěvek