Brněnské srazy uživatelů DK
Jo, stejně jako to dopadlo s plzeňským srazem - kecy, kecy a termín utek'. Promiň Ty, ale já vím svoje.
Hlaste se, kdo přijdete, ne, kdo nepřijdete.
A ten s předkusem, ten by taky mohl dorazit, nemá to z Jihlavy daleko, a zase tak vytížený není. Ten Danielson.
Adria Orici - Tys mi to nandal. Víc už tvůj rozum nevyprodukuje? Jak ne, tak děkuji aspoň za to málo.
Adria Orici - Tak když je ti to jedno, tak proč máš potřebu se k něčemu, co je ti jedno, tak se vyjadřovat?
Mimochodem - je rozdíl knihy přečíst - a porozumět jim. A v tom druhém se lišíme, a tak to bylo i zařízeno.
A podobně je to i se slovy.
Ty rámcují člověka. Ta slova, Která používá, a která ne.
Lhostejnost používají jen cynici a opičáci. A to není v souladu s mým mravním kodexem.
Ale když už ti to, Petře, udělá radost, tak si dovoluji vědět, co je to lhostejnost.
Text příspěvku byl upraven 09.05.14 v 16:54
Jsem taky pro 30.5, ale umím se přizpůsobit. Takže Píšťalka, Orici, St.Jimmy, já a ještě někdo...? Weile?
Nokide, já spíše ne.
To je na mě už brzy, a nyní mám jiný program, takže by se mi narušil.
Ale rozhodně Vám přeji, aby se Vás sešlo více. Ne, jako minule jen tři.
Sledovala jsem diskuzi, ale bohužel nemůžu. Dcerka má 30. května školkový výlet s rodiči, tak musím být tam, mají to naplánované už půl roku dopředu.
Dobře se bavte :)
Já bych na srazy chodil pokaždé kdybych mohl, bohužel jsem jak pes přivázaný k boudě a musím stále hlídat nemocného tatku, aby něco nevyvedl. Jen se modlím, at vám vydrží trpělivost srazy konat a snad v budoucnu budu moci přijít.
No, já bych dojel z Práglu, ale jen v případě, že to fakt bude až Prosinec. Tenhle měsíc mám zabitý, ale nicméně 5.12. nemohu, je totiž Mikuláš a jdu jako správný pan Mikuláš rozdávat radost a 6. se z toho budu vyspávat přes den, ale večer bych eventuelně přijel. :-)
No pokud Vás bude více, tak bych zvážil cestu do Čech. Snad to bude stát za to. Případně bych byl i pro jaro cca květen.
Rád chodím do Tukana na Masaryčce. Zvažuji cestu, snad nebude taková zima.
Samozřejmě v Severce - snad budou mít volno. Případně v okolí, třeba Magister na Hrnčířské.
Já jsem zjistil, že máme 6. 12. narozeninovou oslavu, takže tentokrát asi nedorazím.
Text příspěvku byl upraven 24.11.14 v 10:21
Vložit příspěvek