Agáta a doktor Lupa - Dvojčata
Gerit Kopietz , Jörg Sommer
Agáta & Doktor Lupa série
Zloděj - a navíc ve dvojím vydání? Agáta Bystrá a její kamarád doktor Lupa hlídají za dědečkovy nepřítomnosti dům a jednou najdou v ložnici dvojčata. Kdo jsou ti neznámí kluci? A proč utekli z domova? Agáta a Lupa by jim rádi pomohli. Tato snaha však dvojici mladých detektivů uvede na stopu nebezpečného podnikání...
Dobrodružné Pro děti a mládež
Vydáno: 2003 , Fragment (ČR)Originální název:
Die verschwundenen Zwillinge, 2000
Jako dítě jsem si tyto knihy skutečně užíval. Vzpomínám si, že jsem měl doma všechny a tato se mi líbila nejméně. Nemohu tedy hodnotit jako dospělý to jde těžko, ale za své dětské já dám 4 jelikož byla z mého tehdejšího pohledu nejméně zábavná.
Asi mi u této knihy utekla zábava. Kniha mi přišla docela nudná. Ale nikoho tím nechci urážet. : )
V mládí jsem tuto knihu četl hodněkrát a proč? Kvůli kouzelné lupy přeci :D Je to něco revolučního a bavil jsem se pokaždé, když jsem jí musel použít.
To byla moje vůbec první přečtená knížka,když opominu knížku halí,belí :D Jak já todle žrala a hlavně tadyten díl. Přečetla jsem to snad 100x. Pro děti určitě skoro celá tato edice je skvělé počteníčko a odpoutání od počítače :D V tom roce 2003 jsme si jí skoro všichni ze třídy přáli pod stromeček :D
nádhera .zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzbbbbbbbbbbbbboooooooooožžžžžžžnnnnnuuuuuuuujjjjjiiiiiiiiii tydle knihy.
Detektivní a zábavná kniha. Líbila se mi. Samé dobrodružství... . Prostě výborné!