Dokonalý steak
Marcus Polman
Pokud si rádi pochutnáte na dokonalém šťavnatém steaku, podávaném se zlatavými hranolky a domácí bearnskou omáčkou či s bílým pečivem, které výborně saje šťávu, je tahle kniha pro vás kulinárním pokladem. Najdete zde 25 slavných receptů, například na hovězí Wellington nebo carpaccio podávané v baru Harry's. Jistě vás zaujmou také informace o zvířatech, z nichž maso na steaky pochází, a o bourání masa na jatkách. Určitě oceníte i triky na kuchyňskou úpravu masa – autor je získal při mnoha rozhovorech s chovateli či řezníky a renomovanými šéfkuchaři ve slavných restauracích v New Yorku, Paříži a v Belgii.... celý text
Přidat komentář
Pokiaľ chcete vedieť ako si správne pripraviť šťavnatý, veľmi chutný steak, tak odporúčam všetkými desiatimi. V knihe nájdete všetko od prípravy správnych pomôcok cez samotnú prípravu dokonalého steaku. Taktiež sa dozviete čo to o plemenách kráv, o druhoch mäsa, od klasickej sviečkovice až po menej známu "veveričku". Ďalej tu nájdete slávne recepty na steaky, z ktorých som zopár vyskúšal a boli výborné.