Psí hrdinové

Psí hrdinové https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/425825/bmid_psi-hrdinove-iCC-425825.jpg 5 28 11

Psi jsou známí svou loajalitou a ti, kteří byli zachráněni před týráním nebo adoptováni z útulků, jsou lidem, jež jim nabídli druhou šanci, obzvlášť oddaní. V této mimořádné sbírce skutečných příběhů se seznámíte se statečnými psy, kteří projevili neuvěřitelnou odvahu, a dokonce riskovali život, aby zachránili své lidi. V knize najdete šestnáct okouzlujících příběhů plných nezapomenutelných okamžiků odvahy. Příběhů o skutečné obětavosti, lásce, oddanosti, hrdinství, laskavosti a soucitu. Poznáte šestnáct psů z různých zemí světa, kteří sice neprošli speciálním výcvikem po boku policistů či záchranářů, přesto dokázali zachránit lidské životy. Je tu Leala, fena staforda, která doběhla pro pomoc, když dvouletý syn jejích majitelů spadl do přehrady. Buddy, labrador, který včas probudil svou paničku, a zachránil ji tak před požárem. Nebo Brian, pitbull, který statečně zahnal tři agresivní psy útočící na Debbie – ženu, která ho zachránila před utracením. Tato knížka pohladí po duši každého milovníka zvířat i všechny, kteří mají rádi příběhy se šťastným koncem.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Příroda, zvířata , Příběhy

Vydáno: , Cosmopolis
Originální název:

The Rescuers , 2018


více info...

Souteska
Souteska
03.08.2022 5 z 5

Příběhy 16 psů, kteří pomohli svým páníčům různým způsobem, pro milovníky psů je to fajn čtení, dojemné, hezky zpracované, doporučuji.
Myšlenka: všichni psi na světě jsou vlastně záchranáři. Kdo má psa a měl někdy splín, pochopí:-)

lucie2371
lucie2371
19.12.2021 5 z 5

Moc krásné a dojemné příběhy 16ti pejsků, kteří zachránili svým páníčkům život.
Jednou jsem šla s tím naším chlupáčem na procházku a najednou mi šel po nohách takový malý psík. Ten náš na něj začal vrčet a štěkat aby mě bránil. Když mu byl pouhý měsíc a půl vyhodili ho do sněhu k popelnicím týden před Vánocemi. Letos o Vánocích to bude již 15 let co je s námi. Je to už děda ale chová se stále jako štěně.
Knihu všem milovníkům pejsků a nejen jim vřele doporučuji. Jen si připravte krabici kapesníčků, budou se hodit!


okeey
okeey
20.09.2021 5 z 5

Tohle byla tak krásná kniha! Jsem pejskař tělem i duší, psy zbožňuju, jejich čisté duše, které neumí lhát a jen bezpodmínečně milují.
16 příběhů psů, kteří zachránili život svým majitelům a to doslova a do písmene. Je to zkrátka neuvěřitelné, jak jsou tato zvířata chytrá a oddaná. Příběhy se četly naprosto samy, ale musím říct, že to leckdy bylo dost emočně náročné. Knihu bych nedoporučila jen pejskařům, ale všem milovníkům zvířat, nebo i lidem, kteří si chtějí přečíst, něco hezkého. Rozhodně doporučuji všemi deseti.

Blaufik
Blaufik
20.03.2021 4 z 5

Některé příběhy vás zlomí. Zvláště při popisech pejsků zachráněných z množíren. Nicméně všechny příběhy mají společného jmenovatele. Je jím nejen čtyřnohý hrdina, který byl připravený zachránit svého pána, ale hlavně šťastný konec. Ten je zde opravdu důležitým pojítkem.

Zuknihomol
Zuknihomol
08.01.2021 5 z 5

Pro všechny, kteří věří, že psi jsou výjimeční tvorové, kteří dokáží zachránit životy a obětovat své pohodlí a mnohdy i život pro své páničky.

bookcase
bookcase
06.07.2020 5 z 5

Neuvěřitelné, leč skutečné příběhy, které dojmou nejen milovníky psů.

blackoutzuzi
blackoutzuzi
20.05.2020 5 z 5

Tak tato kniha je naprostá NUTNOST pro všechny pejskaře. Připravte si balíček kapesníků, protože příběhy pejsků, kteří zachránili život - a to doslova - svým páníčkům, vás dostanou do kolen! Líbil se mi už autorčin úvod, kdy se rozepsala o svých pocitech při sběru příběhů, píše tam velké pravdy :) Jak jsem už psala, pokud jste milovník psů nebo třeba hledáte pro někoho takového dárek, tak tahle kniha ho potěší na 1000000 %! Tohle je srdeční záležitost a já se klaním všem pejskům, že to s námi lidmi ještě nevzdali a že nás zachraňují den co den ♥

Sany124
Sany124
13.04.2020 5 z 5

Kdo miluje tato čtyřnohá stvoření, musí milovat i tuto knihu!

Danago
Danago
05.03.2020 5 z 5

Knížka je moc dobře napsaná. Každý příběh jde hodně do hloubky a dozvíme se vždycky hodně o všech okolnostech toho , kterého příběhu a statečného skutku. O každém pejskovi i páníčcích se dozvíte ,co možná nejvíce. Některé, ne-li všechny příběhy jsou i dále dohledatelné na internetu. Všechno je nesmírně smutné, dojemné a krásné.
Příběhy si můžete nadávkovat a číst je po jednom.
Mlžu doporučit nejem milovníkům psů ale dokonce i těm, kteří běžně čtou jen časopisy.

martisko3
martisko3
05.02.2020 5 z 5

Z knihy se dozvíte, že nás psi zachraňují každý den na tisíc různých způsobů. Pěkné čtení.

Bet.hy
Bet.hy
18.12.2019 5 z 5

Psí hrdinové jsou moc milé příběhy psů, kteří většinou neměli dobrý osud, dostali novou šanci a svým páníčkům se odvděčili tím nejlepším možným způsobem, zachránili jim život. Někteří to zvládli spíše po psychické stránce, někteří neváhali nasadit svůj život. Je to krásné vyprávění a je moc hezké, že všechny končí šťastně.

Štítky knihy

psi

Autorovy knížky

Laura Greaves
australská
2019  95%Psí hrdinové

Kniha Psí hrdinové je v

Právě čtených1x
Přečtených35x
Čtenářské výzvě6x
Doporučených6x
Knihotéce60x
Chystám se číst39x
Chci si koupit12x
dalších seznamech2x