maso
štítky
135 knih
Toxin 2006, Robin Cook
Nedávno rozvedený doktor Kim Reggis je pevně rozhodnutý zůstat své jediné dceři Becky i přes četné pracovní závazky dobrým otcem. Jednoho dne ji pozve na večeři do její oblíbené restaurace. Typické americké jídlo, sestáv... více
Hovory s řezníkem: Kuchařka pro dceru z masa a kostí 2012, Jana Florentýna Zatloukalová
Kuchařka pro dceru je tu potřetí! Tentokrát vychází vstříc všem nesmělým dcerám, sestrám, snachám, vnučkám či přítelkyním, které pokládají maso za velkou kuchařskou výzvu. Jak se zbavit ostychu z pultu s masem a jak si v... více
Farmagedon 2017, Isabel Oakeshott
Skutečná cena levného masa. Fascinující a zároveň děsivá průzkumná pouť za zavřené dveře nezvladatelného zemědělského průmyslu napříč světem - ze Spojeného království a Evropy, přes USA až do Číny, Argentiny, Peru a Mex... více
Maso 2011, kolektiv autorů
Koupili jste hezký kousek masa? Přemýšlíte nad rychlou večeří anebo slavnostním nedělním obědem? Vyberte si některý z našich 120 receptů. Uvařili a vyzkoušeli jsme je pro vás v redakční kuchyni časopisu Apetit. Nabízíme ... více
Jak nakupovat a zpracovávat maso 2015, Václav Frič
Všechno, co musíte vědět o nakupování a přípravě masa. Ověřené recepty a tipy šéfkuchaře Václava Friče. Rozšířené vydání. Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpraco... více
Atlas masa - příběhy a fakta o zvířatech, která jíme 2014, kolektiv autorů
Atlas masa představuje netušené rozměry každodenních nákupů. Více a více lidí nakupuje v obchodech bio maso a zboží z místních statků, aby se vyhnuli výrobkům z industrializované živočišné výroby. Na to a mnoho dalšího p... více
Domácí řeznická kuchařka 2018, Josef Dušátko
Milujete klasické domácí zabijačkové výrobky? Udělejte si je sami! Kniha plná návodů, jak si vyrobit jelita, jitrnice, tlačenky, paštiky, klobásy, párky, salámy, šunky, prejt, ovar a další. Vše zvládnete udělat v bytě. N... více
Ottova kuchařka: Řízky 2009, kolektiv autorů
Více než 450 receptů na přípravu řízků z vepřového, telecího, hovězícho, drůbežího, králičího a skopového masa, z ryb, zvěřiny, sýra, vajec, zeleniny i hub. Nejoblíbenější jídlo české, středoevropské i světové kuchyně. více
Čínská domácí kuchyně - polévky, maso, zelenina 1987, Thang Jüngling
Obrazová kuchařka Panoramy I. soubor. více
Konzervování 2010, Oded Schwartz
Průvodce všemi způsoby konzervace potravin a světové speciality. Ovoce, zelenina, masa, ryby, sýry – více než 150 vynikajících receptů na sladké marmelády, ohnivé hořčice, peprné nakládané směsi, uzené ryby, ochucené ole... více
Guláš pokaždé jinak 1985, Věnek Baudyš
Sešit obsahuje technologii přípravy gulášů ze všech druhů mas ; než začneme vařit ; dávkování surovin ; recepty z hovězího, vepřového masa ; minutkové guláše ; guláše z různých druhů mas a uzenin ; ze zeleniny a hub. ... více
Drůbež a drůbeží pochoutky 1986, Hana Sedláčková - Pačová
Umění vařit neznamená vařit dlouho a pracně, ale v krátké době připravit esteticky vzhledné, chutné a zdravé pokrmy. více
100 a 1 specialit z masa 1979, Oldřich Kosek
Předpisy na netradiční masité pokrmy ze surovin, které jsou na našem trhu dostupné. Najdeme zde speciality z vepřového, hovězího, telecího, skopového a mletého masa, předpisy na různé guláše, šašliky, jehly, špízy a šípy... více
Grilujeme nejen v přírodě 1998, Stanislav Moravec
Rady jak připravovat potraviny nejen na grilu,ale i na ohni. Recepty na grilování zvěřiny, uzenin, ryb, běžných mas, ovoce a zeleniny. více
Maso a drůbež 2008, kolektiv autorů
Tato kniha nabízí široké spektrum vynikajících pokrmů, které byly připraveny pro snadnou a rychlou přípravu. Tyto rozmanité recepty vás jistě uspokojí a budou tak přínosem do vaší kuchařské knihovny. více
Nová domácí kuchařka /2 - Maso, zvěřina, drůbež, ryby 1972, Maryna Klimentová
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Proteinholik 2018, Garth Davis
Uznávaný chirurg specializující se na problematiku hubnutí Dr. Grath Davis představuje převratná zjištění v oblasti výzkumu stravy a zdravotního průmyslu, co se bílkovin týká, a vysvětluje, proč jsou pro naše zdraví škod... více
Mleté maso 2008, kolektiv autorů
-Pestrý výběr pokrmů z mletého hovězího, vepřového a skopového masa, zvěříny a vnitřností. -Více než 90 receptů na předkrmy, polévky, jídla z jednoho hrnce, pizzu, špízy, rolády, taštičky, hamburgery a knedlíčky. více
Lahůdky z masa 2011, kolektiv autorů
Připravit a pochutnat si na skvělém jídle můžete, i když vás tlačí čas – originální kuchařky ze série Uvaříte za 30 minut vám ukáží, jak na to. V knize Lahůdky z masa objevíte skvělé masové pochoutky, které můžete připra... více
Maso, které šetří kapsu 2004, Jaroslava Pechová
Další z řady hrníčkových kuchařek pojednávající tentokrát o mase, které šetří nejen kapsu ale i zdraví. Dozvíme se, jaké maso je nejzdravější a že kližky, chrupavky, vnitřnosti všeho druhu nejsou jen negativem, ale mohou... více