František Zahálka

autor obálek

4 knih
Ryby 100% Ryby 1994, Anne Willan

Recepty z ryb , příprava , vhodné kombinace více


Čokoládové dezerty 100% Čokoládové dezerty 1993, Anne Willan

Základní podrobný průvodce mistrovstvím dnešní kuchyně - vždy se zárukou úspěchu ! Dívej se a vař. Řada kuchařských knih encyklopedického charakteru je novinkou na knižním trhu. Anne Willanová zpracovala zcela novým přís... více


Těstoviny 100% Těstoviny 1993, Anne Willan

Recepty s těstovinami , správné zásady úpravy. více


Klasické kuře 100% Klasické kuře 1993, Anne Willan

Tato kniha vyšla v řadě encyklopedických knih Dívej se a vař. Dozvíme se jak kuře nejen vykostit, ale i naplnit nádivkou, rozporcovat apod. Nepřeberné množství různých receptů na kuře jsou jak z Maroka, tak po indonésku,... více