-

Milan Zemina

autor obálek

3 knih
Zelené koření I. 2002, Dagmar Lánská

První díl řady O koření a kořenění přináší knížku Zelené koření I., která se zabývá pěstovanými druhy koření. V abecedním pořadí - od anděliky po yzop - jsou uvedeny druhy pěstovaného koření, jeho charakteristika, způsob... více


Guláš pokaždé jinak 1985, Věnek Baudyš

Sešit obsahuje technologii přípravy gulášů ze všech druhů mas ; než začneme vařit ; dávkování surovin ; recepty z hovězího, vepřového masa ; minutkové guláše ; guláše z různých druhů mas a uzenin ; ze zeleniny a hub. ... více


Krajové pokrmy z Krkonoš a podhůří 1984, Hana Sedláčková - Pačová

Hana Sedláčková: Krajové pokrmy z Krkonoš a podhůří. Obsah: - Polévky - Brambory - Tvaroh - Luštěniny - Krupky, těstoviny - Houby - Zelenina - Sladké pokrmy z obilnin a pečiva - Kynutá těsta - Moučníky z lit... více