Milan Zemina

autor obálek

4 knih
Zelené koření I. 2002, Dagmar Lánská

První díl řady O koření a kořenění přináší knížku Zelené koření I., která se zabývá pěstovanými druhy koření. V abecedním pořadí - od anděliky po yzop - jsou uvedeny druhy pěstovaného koření, jeho charakteristika, způsob... více


Jak používat koření 1995, Dagmar Lánská

3. rozšířené vydání více


Guláš pokaždé jinak 1985, Věnek Baudyš

Sešit obsahuje technologii přípravy gulášů ze všech druhů mas ; než začneme vařit ; dávkování surovin ; recepty z hovězího, vepřového masa ; minutkové guláše ; guláše z různých druhů mas a uzenin ; ze zeleniny a hub. ... více


Krajové pokrmy z Krkonoš a podhůří 1984, Hana Sedláčková - Pačová

Hana Sedláčková: Krajové pokrmy z Krkonoš a podhůří. Obsah: - Polévky - Brambory - Tvaroh - Luštěniny - Krupky, těstoviny - Houby - Zelenina - Sladké pokrmy z obilnin a pečiva - Kynutá těsta - Moučníky z lit... více