Nová kniha

Sváteční - spolehlivé recepty, rady a postupy

Sváteční - spolehlivé recepty, rady a postupy - Roman Vaněk

Nová, špičkově zpracovaná kuchařka a nadčasový průvodce pohoštěním českých a moravských domácností. Přes 180 fotografií a ilustrací! Více než 130 receptů. Př... detail knihy

Nové komentáře u knih Roman Vaněk

Jednoduše a dokonale - Maso Jednoduše a dokonale - Maso

Kuchařky od Vaňka je záruka kvality jak výběrem receptů do kuchařky, tak fotografiemi pokrmů a technologických postupů daného pokrmu. Vaření podle jeho receptů zvládne i úplný začátečník, právě díky postupu krok za krokem. Z této kuchařky jsme zařadili u nás doma do pravidelného jídelníčku belgický tatarák, vlastně už klasický tatarák neděláme :-):-).... celý text
vvikingg


Jídlo s.r.o. Jídlo s.r.o.

Výborná kniha , která by mohla sloužit jako učebnice pro obor kuchař a další potravinářské zaměření. Podrobně popsána třeba cesta kapra na vánoční stůl, výroba olomouckých tvarůžků , technologický postup výroby lihu atd. Každá kapitola má na konci slovníček odborných názvů, vše doplněno kvalitní fotodokumentací, plný počet hvězd. Mezi můj oblíbený pořad patří Zmlsané dějiny od Romana Vaňka na Stream.cz. Jeho kuchařky rovněž záruka kvality.... celý text
vvikingg


Snadno & rychle Snadno & rychle

Za me je to dobry zdroj inspirace, ale už se mi u několika receptu stalo, ze velmi hrubě neseděl čas pečení. V několikati troubách, takže troubou to není. Většinou ten čas musím zdvojnásobit, což, pokud s tím nepočítáte, může docela zásadně ovlivnit plánování čehokoliv po vaření.... celý text
6857



Velká kuchařka Čech a Moravy Velká kuchařka Čech a Moravy

Tak toto je úžasná publikace. V naší kuchyni má mezi kuchařkami čestné místo a všichni dáváme 5 hvězd. Super.
ČtemePodDekou


Dobroty s příběhem Dobroty s příběhem

Tyvoe, to jako vážně?? Recepty na topinku od Kaisera, listový těsto v 100 obdobách, nakrájený sýry na talíři, škvarky, kuře položený na soli, kvasnicová pomazka, bábovka, chleba s vajcem, houby v kyselým nálevu, gothaj s cibulí od Vetchýho, plátek okurky v tmavým chlebu, romadur na tmavým chlebu od Svěcenýho, chleba a čaj od Vašuta, pomazánka z lučiny od Menzela?? Nač ty rozhovory?? A co to je za recept když je tam MOUKA ale už ne KOLIK?? Všechno je na dva řádky a typu "vše smíchat a je to". Kde byla Trojanová na tom že rajče s vejcem a moukou je arabská placička??? Tohle je soupis debility a ne gurmánství.... celý text
DominaCZ