Nová kniha
Sváteční - spolehlivé recepty, rady a postupy - Roman Vaněk
Nová, špičkově zpracovaná kuchařka a nadčasový průvodce pohoštěním českých a moravských domácností. Přes 180 fotografií a ilustrací! Více než 130 receptů. Př... detail knihy
Populární knihy
/ všech 23 knihNové komentáře u knih Roman Vaněk
Jednoduše a dokonale - Maso
„Kuchařky od Vaňka je záruka kvality jak výběrem receptů do kuchařky, tak fotografiemi pokrmů a technologických postupů daného pokrmu. Vaření podle jeho receptů zvládne i úplný začátečník, právě díky postupu krok za krokem. Z této kuchařky jsme zařadili u nás doma do pravidelného jídelníčku belgický tatarák, vlastně už klasický tatarák neděláme :-):-).“... celý text
— vvikingg
Jídlo s.r.o.
„Výborná kniha , která by mohla sloužit jako učebnice pro obor kuchař a další potravinářské zaměření. Podrobně popsána třeba cesta kapra na vánoční stůl, výroba olomouckých tvarůžků , technologický postup výroby lihu atd. Každá kapitola má na konci slovníček odborných názvů, vše doplněno kvalitní fotodokumentací, plný počet hvězd. Mezi můj oblíbený pořad patří Zmlsané dějiny od Romana Vaňka na Stream.cz. Jeho kuchařky rovněž záruka kvality.“... celý text
— vvikingg
Snadno & rychle
„Za me je to dobry zdroj inspirace, ale už se mi u několika receptu stalo, ze velmi hrubě neseděl čas pečení. V několikati troubách, takže troubou to není. Většinou ten čas musím zdvojnásobit, což, pokud s tím nepočítáte, může docela zásadně ovlivnit plánování čehokoliv po vaření.“... celý text
— 6857
Velká kuchařka Čech a Moravy
„Tak toto je úžasná publikace. V naší kuchyni má mezi kuchařkami čestné místo a všichni dáváme 5 hvězd. Super.“
— ČtemePodDekou
Dobroty s příběhem
„Tyvoe, to jako vážně?? Recepty na topinku od Kaisera, listový těsto v 100 obdobách, nakrájený sýry na talíři, škvarky, kuře položený na soli, kvasnicová pomazka, bábovka, chleba s vajcem, houby v kyselým nálevu, gothaj s cibulí od Vetchýho, plátek okurky v tmavým chlebu, romadur na tmavým chlebu od Svěcenýho, chleba a čaj od Vašuta, pomazánka z lučiny od Menzela??
Nač ty rozhovory??
A co to je za recept když je tam MOUKA ale už ne KOLIK?? Všechno je na dva řádky a typu "vše smíchat a je to".
Kde byla Trojanová na tom že rajče s vejcem a moukou je arabská placička???
Tohle je soupis debility a ne gurmánství.“... celý text
— DominaCZ
Roman Vaněk knihy
Štítky z knih
Japonsko kuchařky zelenina vaření grily, grilování národní jídla populárně-naučné publikace česká kuchyně kuchařské recepty maso
Vaněk je 42x v oblíbených.