Domácí řeznická kuchařka vydání
Josef Dušátko
Rady, jak postupovat při domácí porážce vepře, návody k výrobě uzenin (párků, vuřtů, klobás, salámů), speciálních zabijačkových výrobků (tlačenek, jaternic, jelítek, paštik, huspenin ad.), technika uzení, výroba konzerv. Pokrmy lze vyrobit i v bytě z nakoupeného masa. Doplněno kapitolou, jak si postavit domácí udírnu, návodem k uzení drobných uzenářských výrobků, receptářem se starými zabijačkovými recepty a abecedním seznamem receptů.... celý text
Vydání (6)
Domácí řeznická kuchařka
2022, CPress
ISBN: 978-80-264-4184-7Domácí řeznická kuchařka
2018, CPress
ISBN: 978-80-264-1979-2Domácí řeznická kuchařka
2016, CPress
ISBN: 978-80-264-0995-3Domácí řeznická kuchařka
2016, CPress
ISBN: 978-80-264-1005-8Řeznická kuchařka
1991, Svépomoc
ISBN: 80-7063-058-2Řeznická kuchařka
1989, Svépomoc
ISBN: 80-7063-007-8Štítky knihy
kuchařky zabijačka vepřové maso maso domácí výroba paštiky salámy klobásy
Autorovy další knížky
2001 | Zabijačka |
2016 | Domácí řeznická kuchařka |
1989 | 100 a 1 lahůdek z domácích zabijaček |
1993 | Klobásy a paštiky |
1987 | Chalupář udí a vaří |