Ryby a plody moře - Špalíček receptů vydání
Carol Tennant
Špalíček receptů série
< 7. díl >
Přehledná sbírka receptů na přípravu různých pokrmů z ryb a plodů moře. Ryby a plody moře obsahují mnoho vitaminů a jiných důležitých látek, a proto jsou zdravější než červené maso. Tepelná úprava rybího masa netrvá dlouho, a tak pokrmy z ryb dobře zapadají do našeho uspěchaného životního stylu. U všech receptů najdete barevnou fotografii výsledného pokrmu i fotografie důležitých kroků v postupu, které vám usnadní přípravu. Používají se co nejčerstvější suroviny, takže všechny pokrmy jsou chutné a pěkně vypadají. -- zdroj: www.bux.cz -- ... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2004 , Slovart (ČR)Originální název:
Fish & seafood
více info...
Vydání (2)
Ryby a plody mora
2001, Slovart (SK)
ISBN: 80-7145-900-3