Velká kniha koření, bylin a aromatických rostlin vydání
Ernest Small
Souhrn vyčerpávajících informací o 125 druzích domácích i exotických bylin a dřevin, které pro svůj obsah aromatických látek nacházejí uplatnění v kuchyni - jako koření, salátové přísady, čajové či jiné nápojové ingredience. U každého druhu se čtenář dozví o jeho botanické příslušnosti, použití, obsahových látkách, získá rady pro pěstování i pro jiné než kulinární využití (lékařské apod.); závěr patří kaleidoskopu zajímavostí a kuriozit. Jednotlivé kapitoly jsou doprovázeny řadou černobílých, velmi výstižných kreseb, a tak se publikace stává nejen odbornou příručkou, ale i knihou pro širokou čtenářskou veřejnost.... celý text
Literatura naučná Zahrada
Vydáno: 2006 , Volvox GlobatorOriginální název:
Culinary Herbs, 1997
více info...
Vydání (1)
Velká kniha koření, bylin a aromatických rostlin
2006, Volvox Globator
ISBN: 80-7207-462-8