Výprodej v bazaru knih
Co tak někde zobrazovat aktualizovanou nabídku knih, u kterých prodejce snížil prodejní cenu?
Mohlo by tam být i nastavení, kdy by jsem chtěl snížit cenu a na kolik :)
Mám 6 knih Temná věž od Stephna Kinga. Ráda bych to prodala jako celek. Můžete mi poradit jak to v bazaru lze udělat?
Vložte inzerát k prvému dielu a napíšte do textu,že predávate len celý komplet za cenu....
Teda aspoň ja by som to asi tak urobil.
Inzerát je zapotřebí "přilepit" k některému konkrétnímu dílu té série - nejrozumnější by bylo samozřejmě k prvnímu, ale nejprozíravější k tomu, který je nejvíce žádán (pokud takový v té sérii je, že je na něj hodně poptávek). Jednoduše - do inzerce se dostanete jen přes rubriku Bazar u jedné konkrétní knihy.
Ale pak - pokud vím - je možné k inzerátu připojit vlastní foto, a tam už by - kromě zmínky v textu nabídky - možná bylo dobré, připojit společné foto všech těch dílů, aby případný zájemce hned, již při pohledu na inzerát věděl, že to chcete prodajt jenom jako celek.
To se mi nezdá jako dobrý nápad. V takovém případě by část bazaristů úmyslně zlevňovala každý den o 1 kč, aby se v takovém seznamu objevovaly jejich knihy.
Ak by sa systém nastavil napríklad na 9.00 CZK (10.00) tak nie.
Nič by z toho nemali. Systém upozorňujúci na zníženie ceny,by to nezachytil.
Alebo nastaviť to tak,aby to registrovalo zmenu v percentách s tým,že minimum čo by systém zaregistroval a na čo by upozornil užívateľov by bolo 10 % a samozrejme viac.
Text příspěvku byl upraven 12.08.17 v 17:19
Jelikož chci knihy prodat, dávám běženě nejnižší cenu, ev. občas kontroluji a snižuji. Bohužel nevidím, žádný efekt rychlejšího prodeje. Spíše se mi množí objednávky a vzápětí storno. Knihy mi bohužel zůstávají viset v rozpracovaných. Pokud jsem dala dokončit, zmizela mi kniha i z nabídky a při zadání jsem čerpala další kredit. V případě, že zadá objednávající dokončit, tak zmizí u něj, ale u mne zůstává viset. Teprve v případě prodeje téhož titulu druhému zájemci, lze vymazat z rozpracovaných bez problémů.
Teď jsem se polekala, protože běžně ruším rozpracované neuskutečněné prodeje, a nepředpokládala jsem, že by mi zmizely z nabídky. Naštěstí se tak neděje, knihy mám dál v nabídce. Možná chybujete a nezaškrtnete v dokončování, že se knihu nepodařilo prodat. Pak by měla v nabídce zůstat.
Dachi: Měla jsem sérii 3 knih, tak jsem je nafotila dohromady a dala ke každému titulu jako nabídku :-)
@Dan Musela by se nastavit podmínka min. částky snížení (např. 10%) a také doba, za kterou snížení částky půjde provést (např. nejdříve za měsíc od vystavení)... Tímto by se dalo tomu "korunovému" zneužívání zabránit.
Vložit příspěvek