Chybné štítky - úpravy a opravy
Mám prosbu... prosím o smazání štítku "historické romance" u knihy Třetí zahrada. Díky.
A dávám k úvaze, zda-li tento štítek nezrušit. Zdá se, že politikou některých vydavatelství je dnes tyto knihy prodávat jako historické romány. Takže pak nedává moc smysl. Díky...
Ale Třetí zahrada není historický román, nýbrž historická romance.. Mezi tím je velký rozdíl, ať už to vydavatelství vydává za co chce. :-)
elfos, já si to myslím též, a proto jsem opravila v žánrech z "historický román" na "román". Načež mi přišla zpráva od jednoho moderátora, ať si laskavě přečtu anotaci a podívám se na stránky vydavatele, než začnu něco opravovat... takže asi tak:)
Text příspěvku byl upraven 10.10.21 v 08:11
Tu knihu jsem nečetla, ale podle popisu děje v anotaci i na obálce si myslím, že je to historická romance.
Text příspěvku byl upraven 10.10.21 v 11:37
Vzhledem k tomu, že jsem strávila nemálo času nad štítky jak "historické romány", když ještě nebyl zavedený žánr, resp. byl zrušený a pak zase zavedený, a "historické romance", tak jste mi elfos udělala radost, děkuji za Váš příspěvek. Že snad nebyla ta práce úplně zbytečná... alespoň pro někoho:)
Text příspěvku byl upraven 10.10.21 v 13:41
Určitě to nebyla zbytečná práce, sien - oba ty štítky jsou tu užitečné a důležité.
Prosím o zvážení odstranění chybného a někým nově zavedeného štítku https://www.databazeknih.cz/stitky/young-adult-28057
Obsahuje jednu knihu, k níž jsem již přiřadila svávající štítek "pro dospívající mládež (young adult)"
Díky
Marthas
Vložit příspěvek