Kniha povídek
DISKUZE » Čtenářská výzva 2016
M. Urban- Mrtvý holky; J. Durych- Rekviem; M. Ashley- Svědkyně temnot, Svědkyně zítřka; P. Neomillnerová- Zaklínačka Lota; P. Šabach- Hovno hoří; knihy z edice Česká povídka; A.C. Doyle- knihy povídek o Sherlocku Holmesovi, K. Legátová- Želary.
Zaklínač 1. Poslední přání je vlastně také kniha povídek, že? Půjde to použít?
Povídky o manželství a o sexu - Michal Viewegh
Text příspěvku byl upraven 02.01.16 v 14:55
Na Vánoce jsem dostala Sněží, sněží... od John Green, Maureen Johnson, Lauren Myracle, takže nemusím vybírat dlouho :))
Saroyan- Trable s tygry, Roald Dahl, Camus- Exil a království, Bruno Schulz- Skořicové krámy, Tove Jansson- Dcera sochaře, Daniil Charms, Torgny Lindgren- Souchotě a jiná slova, Lovecraft, Lustig, Shaun Tan- Příbehy z konce předměstí, Toon Tellegen- Dvě staré babky
Tak i já jsem se přidala do výzvy. Protože mám ráda ve všem pořádek udělala jsem si pro sebe tabulku v programu Word. Jde o seznam zadání , pod zadáním odkaz do diskuze na Databazeknih a ke každému bodu je uděláno zaškrtávací pole splněno s místem pro název knihy.
Jde o šablonu s použitím maker. Šablona je zamknuta proti změnám, odemknout ji však mužete a to heslem písmenkem a. Kdo chce mít přehled nejn tady na webu ale i ve svém počítači (bez připojení netu) mužete vyzkoušet. :-)
Zde: http://uloz.to/xZVcQyxv/ctenarska-vyzva-docx
Dostala jsem k Vánocům novou knihu p. Větvičky : Pod dubem za dubem, snad sem bude patřit. Už se na ní těším.
Vložit příspěvek