1. kniha, která je starší než čtenář
DISKUZE » Čtenářská výzva 2017
Jelikož moc ráda čtu knihy z 19. století, tak byla tato challenge pro mne velmi snadná. Přečetla jsem si Jane Eyrovou od Charlotte Brontëové - tu jsem se už dlouho chystala číst. Musím říci, že s Na větrné hůrce jsem byla spokojena, ale Jane mne mile překvapila a rozhodně si knihu někdy koupím.
asi si dám po čase něk
terou z knih P.G.Wodehouse - jeho Jeeves je něco jako náš Saturnin
Čtu Skryté drahokamy od Javořické, sice vydání z roku 2015, ale originál je z roku 1930
Předchozí komentáře v diskuzi jsem nečetla,takže pokud to již bylo zmíněno,tak se omlouvám.
Mám otázku:Když se chystám číst knihu Bílý tesák,počítá se?Mám vydání z roku 2014,ale originál je mnohem starší.Je to v pořádku,nebo v ruce musím vážně držet knihu starší než jsem já?
Viki0: jo, jo, můžeš...ono se to stejně nepozná, jaké vydání je čtené, protože to u přečtene knihy nelze zaškrtnout :) takže jo, tesák je ok :)
Lenka.Vílka, prečo by to nešlo zaškrtnúť? Do prečítaných aj do výzvy sa dá dať konkrétne vydanie.
Naias: jsem na knize...čtenářská vyzva...vybrat kategorii, kam kniha zapadá...nikde se mě to neptá, jestli jsem četla vydání z roku xxxx nebo yyyy...
Jestli jsem se ztratila v překladu, ráda si poslechnu cestu, jak se tam dostanu...Dík
Text příspěvku byl upraven 28.01.17 v 18:51
Vložit příspěvek