2. kniha, která je autorovou prvotinou
DISKUZE » Čtenářská výzva 2017
Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel - Jonas Jonasson
Text příspěvku byl upraven 21.12.16 v 14:15
Den před odkrytím témat mi dorazila objednaná Velká iluze - Mika Waltari
Roman Bureš - Legionář.
Na to se těším, přečetla jsem obě Propasti a byla jsem nadšená. Tak snad mě stejně nadchne i jeho prvotina.
Tak já jsem se ještě nedostala k Sirotčinci, takže ho asi využiji do této kategorie.
http://www.databazeknih.cz/knihy/sirotcinec-slecny-peregrinove-sirotcinec-slecny-peregrinove-pro-podivne-deti-117797
Text příspěvku byl upraven 22.12.16 v 11:13
Neil Gaiman - Nikdykde (nejsem si jistá, jestli se to počítá - Dobrá znamení napsal ve spolupráci s Pratchettem, tak nevím, jak posuzovat, kdo je spíš autorem).
Mám dotaz - dal by se v téhle výzvě použít první díl F. L. Věka od Aloise Jiráska?
Text příspěvku byl upraven 22.12.16 v 16:13
godzilka: to je bohužel pravda, já jsem například silně zaujatá prvotinou Rainbow Rowell, Attachments, ale ta do češtiny také není přeložená....
godzilka: V tomhle mě docela mrzí, že se tu nedají hodnotit všechny knihy, které (někde) vyšly. Musím si kvůli tomu vést separátní účet na goodreads, abych nezapomněla, co jsem přečetla. Neumím si představit, že by se na čsfd daly hodnotit jen filmy, které u nás vyšly na dvd s českými titulky nebo dabingem.
Vložit příspěvek