4. kniha odehrávající se v budoucnosti
DISKUZE » Čtenářská výzva 2017
Ahoj, co ten Stopařův průvodce po Galaxii, patří sem? Začala jsem číst, ale stále nevím, jestli se odehrává v budoucnosti :)
Kniha, kde 50 % deja sa odohráva v roku 2054 a 50 % v 14. storočí, do ktorého cestujú z roku 2054 môže byť? :-)
Nečtu cíleně sci-fi, poraďte prosím něco útlého a chytlavého...uvažuji o Dni Trifidů, doporučíte někdo?
Den trifidů přece není potřeba doporučovat ....má hodnocení 91% od 2955 čtenářů...
Já jsem sáhla po detektivce z budoucnosti - Smrtící nahota od J. D. Robb.
encyklopedie - pardon, na hodnocení jsem se nedívala. Takže ok, zkusím. Díky moc.
právě jsem začala číst Artefakt od Sawyer, zatím to vypadá na zajímavou knihu
Já jsem dnes dočetla Romeo a Julie 2300. Má to jen 200 stran a je to dost čtivé, ovšem můj šálek čaje to fakt není, a tak jsem ráda, že tuhle nejnáročnější část Výzvy mám za sebou. Vybrala jsem to právě s ohledem na počet stran, protože ostatní knížky, to bylo čtyři, pět, šest set...
Hvězdy, ty studené hračky
Petr Chrumov (1.)
Originální název:
Zvjozdy - cholodnyje igruški (1997)
Zaradila jsem si sem Amandu Quick knihu z ostrova Rainshadow...to by slo,nebo ne?
Tak já tam zařadila knihu Nostradamus, od Stéphana Gersona, ten přeci mluvil o budoucnosti.. pro mě to je lepší, než kdybych v této kategorii nechala Marťana, jak jsem původně zamýšlela. :)
Zdravím, patřily by sem Kroniky světa Po? Postapokalyptická témata by asi měla, že?
Vložit příspěvek