Obecně o Čtenářské výzvě 2017
DISKUZE » Čtenářská výzva 2017
Letos to asi vyzkouším také:) Snad kromě výzvy stihnu číst i něco jiného :)
Přijde mi, že na příští rok je tam až moc sci-fi. Osobně mám tenhle žánr ráda, ale moc lidem se to nemusí líbit.
hannah: to zavidim ... ja budu u nekterych temat hodne hledat.
Ale prvni knihu uz mam na leden pripravenou:-)
Tentokrát se mi jeví výzva na rok 2017 obtížněji než ta za 2016. A i u ní byly pro mě oříšky, které jsem teda nakonec rozlouskla, ale .... Tady zatím nevím nevím, z odkrytých témat mi jich více nesedí než obráceně :((
Kniha, která ovlivnila můj život?? To znamená znovu přečíst již čtenou knihu?
Já musím bohužel říct, že se mi zřejmě knihy do výzvy 2017 budou hledat trochu hůř, než knihy do výzvy 2016.
Uvidíme, možná se mi to tak pouze jeví, důležité bude najít si to, co mne zaujme...
Text příspěvku byl upraven 27.12.16 v 15:29
Jak obvykle k výzvě přistupujete? Snažíte se napasovat jednu knihu do více kategorií, nebo přečtete poctivě jednu pro každou kategorii zvlášť?
Prazskanaplava: a ani to nelze technicky (loni nešlo, což bylo logický, tak to snad letos zůstane ;)...), dát knihu do více kategorií...a taky by to nebyla ta výzva, tak dobře, že to nejde...
prazskanaplava: v pravidlech je: 1kniha = 1 kategorie, takže jinak ani k výzvě přistupovat nelze...
a jak píše Lenka.Vílka: kniha lze vložit vždy jen do jedné kategorie, a ne do více
Vložit příspěvek