Obecně o Čtenářské výzvě 2017
DISKUZE » Čtenářská výzva 2017
Prosim poradite mi jak si pridavat prectene knihy do vyzvy? Bohuzel dle navodu se mi to nedari, neobjevila jsem ani jedno z tlacitek na ktere se navod odkazuje:( dekuji!
Zuzajda007-kdyz dáš u knihy přidat do mých knih vyjedou ti tam kolonky a jedna z nich je čtenářská výzva tam klikneš a zobrazí se ti políčka jakou konkrétní chceš. Doufám že chápeš, je to snadné najít tak nechápu v čem je problém
Ráda bych se zeptala na položku čtenářské výzvy "kniha s jménem v názvu" - může to být i příjmení? Děkuji.
Eliska-florbal dekuju! Uz mi to funguje. U navodu chybel prave ten krok ze nejdriv musim v databazi najit tu knihu. Diky za pomoc!
Pro zuzajda007: Stejně jako se přidávají knihy do knihotéky - kliknout na "Přidat do mých knih" a poslední položka je čtenářská výzva - tak kliknout do čtverečku a rozbalí se kategorie.
askina: podle mě může být jméno i příjmení. Já mám Sirotčinec slečny Peregrinové, takže taky příjmení :)
askina: Já tam budu mít Mé srdce pohřběte u Wounded Knee, což je jméno oblasti.Hlavní je, jak to pojmeš :-)
Dobrý den. Poradil by mi prosim někdo knihu od držitele Pulitzerovi ceny? Děkuji.
http://www.databazeknih.cz/literarni-ceny/pulitzer-prize-1
Konkrétně by se ti možná mohl líbit Jih proti Severu od Mitchellové, je to romantické, zároveň ale ne přeslazené, dobrodružné (zvlášť první díl), napínavé a hlavně výtečně napsané. :)
Tak jsem měla původně obavy,jestli tolik knížek do konce roka přečtu,no nakonec už mi zbývá jen jedna , a to Pulitzerova cena.Zatím přemýšlím,co přečíst a upřimně musím přiznat,že se mi do toho moc nechce.Jsou to tedy vesměs pěkně objemné knihy.
lenka011: Pokud nechceš číst příliš objemnou knihu, doporučuji Stařec a moře od Hemingwaye, je to ta nejtenčí a přitom nejkrásnější kniha z nabídky.
Tak nakonec si přečtu znovu Stařec a moře,zavzpomínám na školní léta.Do výzvy jsem si však objednala knihu Hodiny.Film jsem viděla a líbil se mi.Kniha je podle komentů náročnější,ale o tom asi výzva je.
Text příspěvku byl upraven 04.06.17 v 20:24
Díky mrknu na to,Výzvu už budu mít splněnou,a hledám,co číst.Díky Vašim doporučením a recenzím jsem si přečetla knihy,které bych jinak opomenula a byly skvělé.Poslední Agustin Zimmermann a jsem nadšená.
Tak konečně splněno, nejvíc mi dala zabrat kniha starší, než jsem já (těm mladším se to dobře plní :) ). Jinak jsem díky některým tipům na diskuzi objevila opravdu zajímavé knížky, ale příště už do výzvy nejdu, jen se nechám inspirovat tipy od čtenářů.
Hej, mam dotaz, Uz kdys jsem precetla knihy, a tedka bych si je precetla znova, jde to dat to ctenarske vyzvy? Co vy na to?
Zdravím, mám dotaz může mi jedna knížka splnit 2 podmínky? třeba autor ze sousedícího státu a prvotní knížka? Jde zakliknout vždycky jenom jedno? :)
Vložit příspěvek