4.) kniha, ve které se jedna z postav jmenuje jako vy
DISKUZE » Čtenářská výzva 2018
domdomca: v tabulce (odkaz na začátku stránky) je asi 6 tipů - žádný nevyhovuje?
Monika a Marián od Danuta Orlowska.
Není kouře bez ohýnku od Agatha Christie - jedna z obetí bola Mona.
V knize Kronika katů Madlářů :
Kateřina, Jan, Žofie, Lea, Ondřej, Marcela, Johanka, Dorota, Ignác, Alžběta a spousta dalších jmen, že kdybych je měla vyjmenovávat všechny, tak jsem tu do rána. :D Pokud stále hledáte svoje jméno, tak tu určitě bude. :)
Text příspěvku byl upraven 09.07.18 v 20:20
Ahoj, neznáte nějaké knihy kde je jméno Dominika? Budu za to opravdu vděčná :)
Torria - nahoře na této stránce najdete nabídku "Zobrazte si tabulku s tipy na knihy dle vašeho jména" - doporučuji tedy: tak si tu tabulku zobrazte a Dominiku tam zajisté najdete.
Klára2216: a co takhle se nejdřív podívat do seznamu - viz odkaz nahoře? pro Kláru je tam 48 - slovy ČTYŘICET OSM - tipů! nechcete snad tvrdit, že byste si z toho nevybrala ani jeden....
Babicka_amalka: tak alespoň je hezké, že máte čas to takhle krásně spočítat, děkuji :)
Tak jsem si myslela, že poslední těžkosti se svým křestním jménem -Miriam- jsem si odbyla v pubertě. A ono ne.
Kdysi jsem sice četla o nějaké Miriam, ale nestálo to za řeč. Takže budu pátrat. To jsem zvědavá, který spisovatel mě zachrání.
Samozřejmě JDU si pročíst nabídku z odkazu s tipama. DĚKUJU!
Pokud se také jmenujete Hanka, určitě se vrhněte na Sedmý smysl od Ilky Pacovské. Nebudete litovat ;)
Nebyl by odkaz na tu tabulku jmen a knih?
Nějak jsem ho ztratila :( Díky!
Tak nevím. Zatím jsem knihu, kde by byla jednou z postav Martina, nenašla. Poradíte mi prosím?
Vložit příspěvek