4.) kniha, ve které se jedna z postav jmenuje jako vy
DISKUZE » Čtenářská výzva 2018
Kdyby jeste nekdo jiny potreboval Verku a chtel take neco ze svetove literatury: ja vybiram mezi Vojnou a mirem od Tolsteho (postava Vera Rostova) a Deseti malymi cernousky od Agathy Christie (postava Vera Elizabeth Claythorne).
Ladyfromskye: Pro jméno Ladislava: https://www.databazeknih.cz/knihy/ladka-kozderkova-muzikalova-hvezda-118802
Neví někdo o knížce, kde by se některá postava jmenovala Stanislava, Stáňa apod., ale aby to nebyla "červená" knihovna...
Nevíte někdo o knížce, kde se aspoň jedna postava jmenuje Radoslav, nebo nějaká varianta na tohle jméno? Moc díky.
pro Loubooker - díky za typy, na oplátku co třeba Zločin nezná abecedu od Karla Štorkána
Pavlína? :D
Mě napadla jen Ke dnu od Anny Bolavé, ale ta se mi číst nechce. A potom mě napadl Hraničářův učeň, kde se vyskytuje lady Paulina, ale zajímalo by mě jestli může být i tato podoba.
Poradíte mi prosím knížku, kde je Aneta??
Text příspěvku byl upraven 01.11.17 v 20:34
hannah2000: děkuji :-), sice to není můj styl, ale výzva je i o tom číst jiné žánry, než bych běžně četla, tak uvidíme :-)
Tak to jsem zvědavá..kdybyste někdo měl chvilku, napište, prosím, knihu s postavou jménem Nela..děkujiii :-)
Já to mám jednoduché, Petr a Lucie :) to jsem si vždy chtěla přečíst.
Ale dám tip ostatním, nedávno jsem dočetla knihu Pod sněhem od Petry Soukupové a tam jsou postavy: Olga, Blanka, Kristýna, Marie, Libor, David, Oliver, Alžběta a Fany - to je asi Františka
Vložit příspěvek