Obecně o Čtenářské výzvě 2019
DISKUZE » Čtenářská výzva 2019
Taky bych témata brala nejpozději v listopadu - připravuji tipy pro čtenáře naší knihovny, a ono vybrat ke každému tématu, dát na web, připravit plakátky atd. to nějaký čas zabere.
Taky už jsem zvědavá, ale líbilo by se mi i dostat třeba každou adventní neděli pět témat.
sice ještě nemám splněno, ale už nutně potřebuju znát témata na příští rok...
To já taky... Když se blížím ke konci výzvy, tak bych si rád začal dávat knihy k dalšímu přečtení na dvě hromádky: na ty, které ještě odložím do začátku nového roku, protože se hodí do příští výzvy ... a ty druhé, co se hodit nebudou, bych si naopak rád přečetl hned.
Nojo, jenže jak je rozdělit, když ta témata nejsou? Co číst teď, a s čím naopak počkat? :-(
A ještě bych rád dodal, že současný formát výzvy se mi zdá perfektní, tak bych se přimlouval za jeho zachování co nejdéle. Je vyvážený jak počtem knih, tak i tématy, která jsou dle mého názoru citlivě volena. Jen tak dál. Pouze by se mi opravdu hodilo co nejdřívější zveřejňování témat na další rok.
Text příspěvku byl upraven 18.10.19 v 18:02
Tak mám splněno a zase mě výzva moc bavila. Beru jí jako podnět k poznávání nových autorů a knih, které by mě jinak třeba ani nenapadlo číst. Děkuji autorům výzvy za zprostředkování nových čtenářských zážitků a doufám, že výzva bude ještě dlouho pokračovat, i když vymýšlet témata musí být nesmírně obtížné a taky nevděčné. Už se těším na výzvu pro příští rok.
Rozmýšľam, že či nevynechám Ostravu, nič zaujímave som tam zatiaľ nenašla. :-( Dúfam, že už bude nejaká poriadna metropola.
Téma č. 1 je bezva a potřebovala bych ho tak 5x. A k té Ostravě zkuste Mrtvou neměl nikdo rád. Čte se dobře a není dlouhá.
Tak Výzva i letos zdolána. Top 3 knihy letošního ročníku z mého pohledu:
Kniha posledního soudu (Connie Willis)
Mramor a plátno (Stephanie Storey)
Vražda v Orient Expresu (Agatha Chrisite)
Ani jednu bych do ruky nevzala nebýt Čtenářské výzvy.
Díky a těším se na příští rok.
Juj, já to letos už asi nedám. Nicméně děkuji za témata a všem komentujícím za příspěvky. Ještě dočítám poslední knihu a už se těším na příští výzvu.
https://vysvobozena.blogspot.com/2019/12/databaze-knih-ctenarska-vyzva-2019.html Ahoj, napsala jsem o čtenářské výzvě (a mnou přečtených titulech) článek. Pokud jste někdo taky napsal nějaký takový souhrn, budu moc ráda, když se podělíte o odkazy! :)
Juch, letos uspesne splneno :-) Nejvic mne potrapilo tema s Kniha obdahuju v nazvu nektrrych z mesicu.
Zak nakonec jsem splnila, ale az 1.1. 2020,ale tak úplně na dny to hrat nemusime preci. Najit knihu s Ostravou byl zahul. Tak to vyhral Denik Ostravaka. Ale pak jsem zjistila ze jsem si pridala špatný dil a i komentar napsala ke spatnemu a opravila jsrm to az dnes.
Vložit příspěvek