4. Dosud nepřečtená kniha z vlastní knihovny
DISKUZE » Čtenářská výzva 2024
Tak sem se mi hodí všechny knihy, které se v příštím roce chystám číst a nehodí se mi do jiného tématu. Skvělé téma!
Tohle téma by mohlo být každý rok. :-D
Text příspěvku byl upraven 29.12.23 v 15:05
Tady budu vybírat podle aktuální nálady, teď zrovna to vidím na Prezydent krokadýlů od W. Millera.
Můžu za vlastní knihovnu považovat knihovnu v níž pracuju? Hrnek tu mám, boty na přezují, svetr i deodorant pro případ nouze... :-)
de Polnay, Svět Maurice Utrilla -
kniha byla zapadlá za "perruchotkami" o malířích - tak to jsem zvědav
PATRIC: ta kniha je skvělá, četla jsem ji sice už před mnoha lety, ale moc se mi líbila a vám jistě bude taky :-)
No, je tam toho dost, ale pokud bych si měla vybrat, tak je to O dívce Grace- Anthony Doerr
Do čtenářské výzvy dávám knihy, které jsem už přečetla.
Nechápu otázku č. 4 Dosud nepřečtená kniha z vlastní knihovny.
Napsala jsem tam zatím nepřečtenou knihu 200 let egyptologie.
Neuložila se mi. Poradili by jste mi, co mám dělat ???
archivářka115: Zatím ji tam máte šedou, zbarevní se, až si ji dáte do Přečtených.
A mimochodem - Vrány rozhodně nemají čtyři slabiky. :)
Jsem toto téma nepochopila. Prostě si mám vzít nějakou knihu kterou jsem ještě nečetla a přečíst ji?
Ahoj vsem, vsimla jsem si, ze ve vyzve byla ulozena kniha Šest vran, ale nemuzu dohledat v jaké kategorii. Neporadil byste mi nekdo prosim? Dekuji
Baburda: Kniha Šest vran je v kategorii "Kniha s více než dvěma perspektivami vyprávění"
https://www.databazeknih.cz/zebricky/ctenarska-vyzva/kniha-s-vice-nez-dvema-perspektivami-vypraveni-176
Opět je možno použít téměř cokoliv. Můj výběr padl na nejlepší českou antologii Krev, monstra a cukroví, kde má povídku mimo jiné česká autorka Michaela Merglová, která stojí za čtení.
Text příspěvku byl upraven 06.10.24 v 10:26
Vložit příspěvek