7. Kniha z knihobudky (případně antikvariátu)
DISKUZE » Čtenářská výzva 2025
Tak toto jsem trefila jako ostatní. Jen tedy budu muset do antikvariátu, protože u nás knihobudka není :(
Já mám z antikvariátu nebo knihobudky skoro všechno, takže velmi široký výběr :-)
Skvělé téma. Skoro všechno doma mám z knihobudky nebo z antikvariátu. Tak možná počkám, co mi pěkného přinese rok 2025 do knihobudky.
Tak přeci jen knihobudka. Super. To se mi navsteva naší nové vyplatila. Takže vybráno pro toto téma už mám.
V hádání jsme tentokráte byli úspěšní téměř všichni. Jeden titul mi právě v antikvariátě hlídají a pokud nepřijde, rozhlédnu se tam či tam po něčem jiném.
Mám pár knížek z antikvariátu nebo knihobot, reknihy a tak. Určitě by šla i kniha zakoupená zde v bazárku. Když jsem byla na výletě v Praze, objevila jsem tam i knihu zanechanou jen tak venku. Nebyla zapomenutá, odložená v Kotcích. Podívala jsem se na ni, ale nevzala jsem si ji. Když někam jdu či jedu, obvykle si nevzpomenu, že bych taky takhle mohla utrousit nějakou knihu někde v průchodu nebo u lékaře.
Joo tak budkaři uhadli, chtěla jsem spíš ten les, ale třeba ještě bude :-)
Doufám, že se počítají i e-knihy zdarma. Vždyť to je vlastně taky knihobudka, ne? A je tam zajímavých knížek co hrdlo ráčí...
Text příspěvku byl upraven 01.12.24 v 19:08
Seznam knihobudek zde
https://www.knihobudka.cz/
ale nějako se to nezobrazuje celé.
Počítám, že platí i online antikvariát - třeba Knihobot - nebo, ano, i zdejší Bazar.
Text příspěvku byl upraven 01.12.24 v 19:16
Bohužel v rámci knihobudek jsem neměla nikdy štěstí, že bych si tam něco vybrala, ale uvidím, až okolo nějaké půjdu, třeba to tentokrát vyjde. :-) Kdyžtak si vyberu knihu z antikvariátu, ty nějaké mám.
Vložit příspěvek