Christopher Paolini
Co si o něm myslíte? Já si myslím, že je to jeden z nejlepších autorů! Představte si, že začal psát v 15 letech, kdy knihu prodával v kostýmu a skončil psát v 28! Je prostě úžasně geniální! :))
Musím přiznat, že jsem četla pouze Eragona a nemůžu říct, že by se mi kniha nelíbila, je strhující, promyšlená od začátku až do konce, otázkou ale zůstává, do jaké míry se stane žánr fantasy nadčasovým a díla Christophera Paoliniho spolu s x dalšími bestsellery tohoto typu přežijí i v příštích letech. To, že Paolini knihu napsal už v 15ti letech mě ale taky naplňuje úžasem.
Přečetl jsem to celé, všechny čtyři díly a na tak mladého kluka mi to připadá velmi vyzrálé. Příběh, postavy, prostředí, samotný příběh, všechno "je, jak má být". Nevím, jstli se k tm knihám ještě vrátím, ale první dojem byl velmi dobrý.
Já taky četla všechny díly a to že mu v době kdy psal Eragona bylo jen 15 jsem zjistila až když jsem dočetla celou serii a upřímně mně to překvapilo pak následoval obdiv a dnes nechápu jak se v někom tak mladém objeví tolik talentu.
Rozhodně je to autor, ke kterému se ráda vracím. V tak mladém věku 4 knihy, které jsou vymyškované do detailů, to si zaslouží obdiv.
Tato diskuze je určena pro všechny milovníky Odkazu Dračích jezdců. Občas mi přijde, že se zrovna fanoušci této série špatně hledají... Takže si zde můžete vylít srdíčko a postěžovat na některé postavy. Nebo si jenom poplakat...třeba kvůli Bromovi.... Pokud možno trochu omezit spoilerování (chápu, že to bude těžké), a nebo pokud se jedná o něco "důležitého" napsat na začátek příspěvku název knihy, ze které to je. Jinak budu ráda za všechny příspěvy :)
Ahojte, nejsem si úplně jistá jaký to bude mít efekt, ale píšu seminární práci a ráda bych kromě mojí chvály na tohoto autora zminila i názor ostatních příznivců. Jinými slovy, pokud Vám to nebude vadit, budu moc ráda za jakýkoli příspěvek!
Vložit příspěvek