Michael Palmer
Kdysi jsem náhodně narazila na tohoto autora, když jsem si zkusila koupit knihu na burze, která byla za 10 Kč, jelikož mě zaujal i obal i anotace. Tato kniha byla mojí první a to Diagnóza: K smrti odsouzen. Tento příběh se mi dostal pod kůži, když to tak řeknu.
A jelikož se mi od něj kniha líbila, tak jsem zkusila další a ta se mi taky líbila, takže bych ráda přečetla všechny jeho knihy.
Knihy se mi líbí, protože jsou z lékařského prostředí a to jim přidává na zajímavosti.
Podle toho, co jsem koukala, tak jeho knihy nejsou zrovna moc čtené a to si myslím, že je škoda, protože je to hodně dobrý autor. :)
Taky mam doma asi tri knizky od Palmera. Dobre se cte, podobne jako Robin Cook, taky pise detektivky z lekarskeho prostredi.
Sentinel: Taky mám doma od něj 3. Dvě jsem si koupila sama jednu jsem dostala od kamarádky k narozeninám. Teď zrovna od něj čtu Peklo návratů, kterou jsem si půjčila v knihovně.
A od Cooka jsem četla Toxin, ale jen zkrácenou verzi, jak jsou ty 4 příběhy, měla jsem ji půjčenou od kamarádky a to bylo taky hodně zajímavé čtení. :)
Text příspěvku byl upraven 20.02.15 v 14:11
Vložit příspěvek