Postava hledá autora - pomozte jí!
kurecpalec tenaxi, střelím, tasím Krásku a Bestii - chřestýs Callahan střílí po Červenákovi
Text příspěvku byl upraven 23.08.15 v 20:07
Pajonku, trefa do černého, vzals to jako z brokovnice všechno najednou. Můžeš nabíjet.
......Umělou ruku jsem většinou snímal, teprve když jsem měl na sobě župan, abych neviděl na pahýl předloktí. Sice jsem se už smířil se skutečností, ale na pohled mi ten pahýl přece jen vadil, i když vypadal docela úhledně a hezky, nebudil odpor jako dříve moje zmrzačená ruka.......
Tak vypouštím další střelu.
Tato postava charakterizuje své řemeslo takto: Nechodí pozdě, ani moc brzo. Přichází přesně tehdy, kdy on chce.
Tlustý muž, rodák z metropole subregionu Malá Haná, navštíví významného, bohatého člověka, kamaráda z dětství. Z jejich setkání v budoucnu vyplyne velká pohroma pro celé lidstvo. Ale vinu za celé to neštěstí na sebe nakonec bere chlapík, který jim došel pro pivo.
Autora hledá ten tlusťoch, co přišel navštívit boháče.
Text příspěvku byl upraven 23.08.15 v 22:11
Hledá patrně Karla Čapka... ale jak on se, saprment, jmenuje... ? Že by to byl ten J. van Toch?
Text příspěvku byl upraven 23.08.15 v 22:18
Jupííí! A děkuji. Je to pro mě čest a sváteční chvíle, protože si nic nepamatuju a tudíž nic neuhádnu... ale Válku s mloky jsem četla až letos (neb dcera ji chroustala co povinnou četbu), tak mi to bylo podezřelý... a Vantocha jsem si vytento..lila. :-)
Postava má jest muž - ležící - spící - bdící - pozorující oknem párek sokolů. Je kvadruplegik. Chce se zabít a přemýšlí, jak to provede, když může hýbat jen hlavou a prsteníkem levé ruky.
Mně se vybavil film s Denzelem Washingtonem. Můj tip je tedy Lincoln Rhyme a Jeffery Deaver.
Krásná práce! Film mám moc ráda. A až letos jsem si všimla, že je podle knihy - a ta je ještě lepší.
Díky. A přivedlo mě to k další postavě.
Ve svém prvním případu má tak velký úspěch, že se rozhodne ve své praxi už nepokračovat.
Kniha i film podle ní natočený mají v názvu pojem související s počasím.
Tak já podávám:
-Pánové, opravím, dovolíte-li, něco na vašich slovech. Řekli jste, že jste jen tři, ale zdá se mi, že jsme čtyři.-
Tato slavná věta znamenala začátek neméně slavného přátelství. Kdo ji pronesl a kdo o tom napsal?
Text příspěvku byl upraven 25.08.15 v 17:35
Tato postava vypadá jako svůj bratr a díky tomu dojde i na komedii plnou omylů, vyvolá lásku jiné ženy ke své osobě, přestože sama ji cítí k muži, o jehož citech přišla tu ženu přesvědčit.
Vložit příspěvek