Postava hledá autora - pomozte jí!
jestli chapu indiche, byl to treti triumvir, ktery sel pak s augustem proti antoniovi
no hledáme manžela julie přítele oktaviana,- augusta-císaře. vojevudce,
pokud máte ve vláknu zkopírovaný článek o třech manželích julie přičemž dva to být nemůžou, a vy nevíte, tak musí být chyba ve mě
tak a dost, jestli je to Julie citovana vyse (ne woodwardova teta), tak s hledanym byli milenci, ne manzele. A jestli hledanym neni tenhle triumvir, ale jiny gracchus, tak je cela hadanka tak spletita, ze flintu do zita nejen hazu, ale i lamu a plivu naNI
Od posledního přihlášení sem do DK tady v diskuzi naběhlo snad 50 příspěvků a číst zpětně se mi to nechce, abych věděla, kterého z těch tří manželů hledáme - tak prostě jednoho tipnu. Tiberius.
binýsek to tady nakopíroval. Jen jeden manžel julie byl přítelem blízkým- augusta a jeho spolubojovníkem.
Ajrad ukončil to trápení Nepotěšili jste mě a Marka Vipsania Agrippu též ne.
Já nejsem muž :-D
A k odpovědi na hádanku jsem přišla jak slepý k houslím, takže by bylo nefér označit mě za vítěze. Ať zadává někdo, kdo byl v hledání postavy aktivnější
a prdlajs! G s gracchus byl milencem julie, ale ne manzel. Tim byl Tiberius, dalsi cisar, ale ne tiberius gracchus. Zopakujte si dejepis, doslo zde k zamene tiberiu!
ajrade, ale uhodlas, tak tam něco lehkýho dej, tatana to luštila přes mobil,
tiberius gracchus a tiberius-manzel julie jsou dve rozdilne osoby. jestli tohle neni zmatek v zadani a odpovedi, tak uz dal nehraju. Zkontrolujte si to na netu a v rodokmenech, kdo byl ci manzel a jak se jmenoval.
Tak jo, no.
Mám čtyři nohy (a opravdu nejsem člověk vracející se nad ránem z hospody) a moje kukadla mají tak výraznou barvu, že mě podle nich pojmenovali
Vložit příspěvek