Postava hledá autora - pomozte jí!
Autorku hledá galantní, chytrý muž, který se živí řešením zločinů. Mj. říká, že "Na vraždě je zvláštní, že bývá spáchaná často desítky let předtím, než k ní skutečně dojde."
Že by to byl doktor Vlach, který občas pribije klíč na strom? ?
V tom případě by hledal Zdeňka Jirotku
něco ukrutně jednoduchého......
svého autora hledá človíček,který nemá rád hloupé řeči o hrdinských činech a důležitější než nějaký ten slavný hrdinský čin je pro něj vrátit se domů živ a zdráv
Ne ten to také není.
Můj hrdina se bojí vlků a tak uspořádá soutěž v jejich lovu
Bingo! !
Je to on předávám štafetu
Text příspěvku byl upraven 17.01.18 v 15:27
Tentokrát se jedná o ženu - bystrou, pečlivou, s nápadnými vlasy a okousanými nehty. Miluje rychlou jízdu autem, rychlý pohyb po dvou jí často ztěžuje bolest kloubů.
Na noc něco lehkého:
Autora hledá muž, který se narodil do hudebně velmi nadané rodiny, ovšem on sám toto nadání nezdědil. Vlastními silami se však prosadil v úplně jiném oboru, a to v určitém druhu sportu.
Mám tušení, jestli to není některý z hrdinů Dicka Francise. Našla jsem Henryho Greye, ale nevím nevím :-)
Rob Finn, ale původně bych Francise nehádala (pátrala jsem mezi skutečnými postavami), takže kh123 má větší zásluhu
Děkuji za předávku, naštěstí mi jedno jméno začalo vrtat hlavou, tak potrápím i ostatní:
HÁDANKA
Je těžké ztratit přítele z dětství, který pobavil i povozil na zádech, ale ještě horší je najít jeho nepohřbený pozůstatek. To pak nelze jinak, než se ponořit do filosofického dumání o životě a vést místo dialogu už jen smutný monolog...
Jak se dotyčný, již zákonitě nemluvný, přítel jmenoval a kdo ho přivedl na (literární) svět?
Vložit příspěvek