Postava hledá autora - pomozte jí!
Hledané titulní postavě by hovělo přirovnání kam vítr, tam nikoli plášť, ale ... papoušek, deštník, klobouk a kouzelná brašna.
Má úžasné tetování. Je Ir a vypadá na jednadvacet. Má psa a nevšední přátelé i nelřátele.
Vypadá na jednadvacet, ale je mu jednadvacet století. Se psem si povídá a jeho právníky jsou vlkodlak a upír.
Atticus O´Sullivan (?)
Nečetla jsem, ale utkvěla mi anotace k prvnímu dílu série Kroniky železného druida.
Je to tak, a jeho autor letos slaví kulatiny. Mimochodem velmi doporučuji - je to legrace, ale najdou se tam i docela zajímavé myšlenky.
Jejda, já jsem úplně zapomněla, že mám zadávat. Jsem teď poněkud v časovém presu, tak jen občas na chvilku nakouknu. Omlouvám se.
Hádanka: hledá se žena, která byla náhle násilně vytržena ze svého života. Když se jí po třech letech velkého utrpení podaří vysvobodit, pokouší se o opětovný návrat ke svému předchozímu životu.
Tuto postavu neznám, takže bohužel, není to ona.
Napovím - ono násilné vytržení = únos.
Aha, tu jsme tu už měli:
16.10.2019 v 23:18:05
Jude Fontaineová - Anne Frasier
(na to, že jsem Nejsem mrtvá četla prakticky "včera", a dokonce se mi to docela líbilo, si to už skoro nepamatuji
Správně, toť ona.
No vida, taky už si houby pamatuju. Měla jsem pocit, že tato postava tu ještě nebyla, ale jak vidno, mýlila jsem se. Ještě doporučení - druhý díl Nejsem živá se mi líbil o hodně víc.
biki: já jsem si pořád nepamatovala ani titul knihy, ani hrdinku, přestože jsem knihu četla a přestože jsem ji už uhodla podruhé, tak možná druhý díl by pomohl
HÁDANKA
Měří 94 cm, není liliput, a i když už dávno není dítě, nutkavě používá dětskou hračku, kterou dostal k třetím narozeninám a kterou mu nesmí nikdo brát, jinak zazní jeho diamantový ječák a dějí se věci.
„Mrňavá ženská. Ve vlasech měla mašli... Vypadala jak
ropucha.“
Zmiňovaná dáma má jméno a příjmení. A hledá autora.
Mašli nosila i Dolores Umbridgeová (autor: Rowlingová), ale jestli je to ona, netuším.
Text příspěvku byl upraven 20.04.20 v 17:25
Ta láska byla směrována k nesprávné dámě. Tu správnou sice potkal, ale pak ji zase ztratil. Na své životní pouti, zachycené ve třech knihách, byl mimo jiné i špionem.
Vložit příspěvek