Postava hledá autora - pomozte jí!
Připomnělo mi to jinou knihu, ve které mají hrdinky tento román jako oblíbenou četbu. Kdo to je a koho hledá?
když hrdinky, napadly mne jedině Malé ženy - ale moc se mi to nezdá...(takže ani nedávám dohromady komplet odpověď, jen ťuk)
A jsou to Malé ženy. Děvčata měla dokonce vlastní klub a každá představovala jednu postavu z toho Pickwickova.
A abychom to nezamluvily, koho že to hledají?
aha, já jsem četla nějakou (podivně skrytě) zkrácenou verzi, takže se mi Holky od Louisy May Alcottové moc nelíbily a dílčí zajímavosti mi nebyly zprostředkovány ;-(
Tak já nechám hledat (na podporu svého zeměpisného zadání) "tuláka", samotáře, jehož příhody a kousky sledují někteří z nás už od jeho zrodu na literární scéně - víc než čtvrtstoletí! Jeho zbraní na cestě ke spravedlnosti jsou pěsti i palné zbraně, chladné zbraně jako nože nemá rád. A bez kvalitní průpravy v zelném by se neobešel. Zásadně spoléhá na základní instinkty, takže pečlivě poslouchá svůj plazí, ještěrčí mozek... Povětšinou se toulá po Státech, ale velice náročné úkoly vzal v průběhu série na svá bedra i jinde, mj. ve Spojeném Království či Francii.
... Série s titulním hrdinou má od loňska u nás vydáno již 27 dílů. Posledních několik dílů píše autor se svým bratrem. Tvůrce hledané postavy je ale pouze jeden.
používám titul který bych používat správně neměl protože k jeho používání musím jistý čin vykonat a ne jej pouzech chtít vykonat.
Měl jsem dělat průvodce cizinci, který paradoxně provází a ochraňuje mne.
Ale cizinec je pod ochranou vladaře.
Já! Podle něj je pojmenován Hadži z komiksu Strážci, který se to jméno celé naučil zpaměti!
Tato postava je vdova po plukovnikovi a pokud se neumíte vhodně chovat, bude lepší, když si u ní nedáte žádné jídlo.
Tenhle inspektor klamal tělem: jednou na svého pašeráka čekal trpělivě (a nehnutě) dvacet let, jindy však prapodivnou vraždu vyřešil v cuku letu za jízdy vlakem z orientu.
Vložit příspěvek