Postava hledá autora - pomozte jí!
Jej, to jsem nečekala a nemám tedy v záloze žádnou hádanku... Takže sáhnu po knize, kterou jsem právě dočetla:
Hledá se mladík s velitelské hodnotí zamilovaný do hlavní hrdinky a snažící se jí chránit. Nebezpečím nejsou jenom draci, ale i většina lidí okolo.
Text příspěvku byl upraven 06.07.24 v 14:11
Jé, a já jsem ráda, že jsem Vás zadáním zmátla. Autorkou je skutečně Rebecca Yaros, ale hledaným není Xaden ;-).
Text příspěvku byl upraven 07.07.24 v 07:42
Nejdříve prosím o shovívavost, nemám nadání na tvorbu hádanek a nápověd.
Když mi bylo 14, přišla hrozná léta. Byla jsem odvedena dle rozkazu. Sloužila jsem tak jak nejhůře může být s dívkou/ženou nakládáno, trvalo to léta. Přežila jsem pokusy. Střídala místa a prošlapala pár zemí, které sužovala hrůza a nebylo vidět konce...Měla jsem zapomenout kým jsem. Mé jméno bylo změněno.
Hledáme jednu z mnoha tisíců neštastnic....
Text příspěvku byl upraven 07.07.24 v 18:51
Knížka tématem podobná je, mě hledejte ještě dále.... v zemi slunce. Země sluncem ozářená a přesto takový stín a temnotu uvrhla na okolní země. Pak jim tam jednoho dne vyšla slunce... dvě... jedno dalo život, druhé smrt, i u toho jsem byla.
A má rodná domovina rozdělena byla a stále je.
Text příspěvku byl upraven 07.07.24 v 23:04
Ye Wenjie to asi nebude, ale mohla by to být jiná postava z Problémů tří těles. Autor: Liu Cixin. Já bohužel viděla jen první sérii seriálu, předlohu jsem nečetla.
Ano, to je mé jméno a můj příběh, Kim Sangmi a předávám dále.
soukroma uhodla.
Hledaná titulní postava prohlásila: "jen ať si lidé říkají, že jsem neuměla zpívat, nikdo ale nemůže tvrdit, že jsem nezpívala."
Tato hledaná postava má s předešlou trochu společné, že lidé se také jejím "uměním", ale hlavně chováním zlomyslně bavili. Její životní cíl byl však mnohem prozaičtější - nezůstat "starou pannou", mít muže a hlavně děti. Když se objevil první nápadník, který se opravdu vyslovil, dokázala si ho navzdory otcova nesouhlasu prosadit, ale...
A máme tu léto, dobu dovolených. Vydejte se tedy se mnou na Jadran.
Budu se o vás starat, všecičko zařídím.
Postava vyrostla v cirkuse, a jako pokračovatelka rodinného podniku se musela provdat za muže ze stejného prostředí.
Hlavní postava hledá svého autora/objevitele. Mnoho let, až do roku 2014 ležela mořském dně (nejde o vraždu).
Vložit příspěvek