Postava hledá autora - pomozte jí!
Svého autora hledá sedmasedmdesátiletý muž přezdívaný "starý pán", který přichází na návštěvu svého přítele, aby se "o něho postaral" a ukončil jeho život střelou z pistole.
Text příspěvku byl upraven 28.09.24 v 21:51
Mrtvých je v příběhu spousta, pachatelů/NEpachatelů rovněž. A vítěz bere vše.
Mrtvých je v příběhu spousta, pachatelů/NEpachatelů rovněž. A vítěz bere vše, čímž je myšleno, že bude moci dožít až do "přirozené" smrti.
Svého autora hledá sedmasedmdesátiletý muž přezdívaný "starý pán", který přichází na návštěvu svého přítele, aby se "o něho postaral" a ukončil jeho život střelou z pistole do hlavy.
Mrtvých je v příběhu spousta, NE-pachatelů rovněž. A vítěz bere vše, čímž je myšleno, že bude moci dožít až do "přirozené" smrti.
Jedná se o příběh z asijského prostředí - o satiru, černý humor a v podstatě kritiku vládního systému.
Tady to nějak zamrzlo - nikdo odpověď zjevně neví a týden jsme bez nápověd...
Já věděla, ale nechtělo se mi...:-)
Postava - Kuničiró Utani (myslím), spisovatel - Jasutaka Cucui, kniha - Konec stříbrného věku.
Calypso...pak to takhle dopadne, čeká se zbytečně a přitom někdo něco třeba ví!
Jsem ráda, že už se tu správná odpověď objevila.
Nápověd je tam spousta, už jsem nevěděla, co napovědět víc. Je tam žánr; téma; prostředí, kde se příběh odehrává i jeho začátek...
Jsem z Nové Anglie a nedávno jsem uprchl z psychiatrické léčebny. Jsem posedlý svým předkem, který měl údajně rozsáhlé okultní znalosti. Text se mnou vyšel až po předčasné smrti mého autora.
Můj autor měl pro podobné postavy slabost. O ženských nepsal vůbec, ty ho nezajímaly ani v osobním životě.
podle poslední nápovědy jsem dohledala Charlese Dextera Warda H. P. Lovecrafta
Komisař z Kolína nad Rýnem, který po přeložení do hlavního města zažívá turbulentní roky předválečné.
Nevěstka známá pod svou přezdívkou je svým okolím proti své vůli přinucena k činu, za který ji poté odsuzují a pohrdají jí.
Své autory hledá hologram se všemi svými nesnesitelnými vlastnostmi, které míval už jako člověk.
Arnold Jidáš Rimmer hledá Roba Granta a Douga Naylora
Text příspěvku byl upraven 16.10.24 v 11:45
Vložit příspěvek