Jakou knihu právě čtete?
Dobrý den,
právě čtu knihu "Pět dní", autorka: Julie Lawson Timmer.
Velmi působivá, emocionálně vypjatá kniha, kdy 2 hlavní hrdinové..
Mara a Scott, kteří se spolu seznámili přes online web fórum řeší ať chtě nebo nechtě rány svých osudů v podobě Mary, která si stanovila
5 dní na předčasné ukončení svého života, jež jí začala ničit Huntigtonova
choroba..
Scott a jeho manželka si vzali na Rok do své péče
10-tileteho chlapce Curtise,
jehož matka byla odsouzena k ročnímu odnětí svobody ve vězení a zbývá
5 dní do jejího propuštění a návratu chlapce od Scotta k jeho vlastní matce..
Text příspěvku byl upraven 04.12.18 v 03:47
majík1: Já mám od něj doporučený Malý pražský erotikon. Jsem na to zvědavej. :-)
Eicherik: Ten se chystám číst také. Zatím jsem četla Okamžiky štěstí a Nejlepší víkend.Obě byly super.
P. S. od A. Geislerové, velmi mile mě překvapila. Čtu jí do Výzvy na cenu Magnesia Litera, a kdysi jsem jí koupila mamce, tak jsem si jí konečně půjčila, a je to skvost, i výtvarně.
Text příspěvku byl upraven 14.12.18 v 21:45
Prave vcera som rozcitala Dva roky prazdnin od Verne-ho ???? je to moja prva kniha od tohto spisovatela a tak sa na nu velmi tesim.
Temné hlubiny
od: Robert Bryndza
již třetí díl série, mezitím jsem si přečetla český thriller 12.12., který určitě snese srovnání s podobnými knihami
Oliver Potzsch-Katova dcera a hra se smrtí,čtu 6.díl Katovy dcery alíbí se mi,doporučuji
Pod stromečkem jsem našla, mimo jiné, Trosečníka sibiřského https://www.databazeknih.cz/knihy/trosecnik-sibirsky-386057 a hned jsem se do něho, zlákána zajímavými ilustracemi, pustila. Jsem na straně 156 a zatím to vidím na pět hvězd.
Dnes jsem začala číst vánoční dárek ????, který jsem si moc přála ????.
Název: Než jsme byly Tvoje - Lisa Wingate
Vložit příspěvek