Jaký je váš názor na tyto knihy?
Chtela bych se zeptat jestli se podobaji triologie Drahokamy a Stříbrná kniha snů.
Oboje je to asi o cestování časem? A co se vám osobně víc líbí. A jaka knížka ze všech šesti?
Chystám se to totiž přečíst. Děkuji za odpoved.
Text příspěvku byl upraven 20.02.16 v 09:37
Zdravím, co si myslíte o knize Sexy strategie od Sylvie Lauerové..? Viděla jsem ji v pořadu u Jana Krause..no a zajímal by mě váš názor :)
Já myslím,že lepší je Zlodějka knih,protože má rychlejší rozjezd a nejsou tam takové ty peprné scénky a tak. Každopádně Zlodějku knih jsem četla 5 dní. Měděného jezdce 2 týdny a s výraznou nechutí,protože už se mi prostě nechtělo.
To záleží na tom,jestli máte raději romantiku nebo vážnější literaturu. Já jsem to s Měděným jezdcem zkoušela několikrát bezvýsledně,zato Zlodějku jsem zhltla jedním dechem.
To se těžko porovnává, obě dvě knihy jsou skvělé, i když každá trochu jinak. To ale mluvím jen o prvním dílu Měděného jezdce, ty další dva jsou o dost slabší...
Dobrý den , můžete mi prosím sdělit, co je na knize Zelené pastely tak zajímavého . Vlastním ji, nepřipadá mi zajímavá . V čem spočívá její kouzlo ?
Text příspěvku byl upraven 04.09.16 v 07:38
Co se týče filmu.
Buď si jako první přečti knihu, pak se ti film líbit nebude.
Nebo se jako první koukni na film a budeš z něj nadšená.
Tak nevím, zakládat nové vlákno kvůli jedné knize a ještě ani nedokázat napsat správně její název (podiné)? Kam se DK řítí?
tictac,pokud je ti cca14,budeš z knihy nadšená. Pokud jsi dospělá,film se ti bude líbit víc.
tictac, negramotů? Vtip?!? Byl by to zajímavý postřeh od uživatelů, co čekají od stránek...Váš knižní svět...
Jinak byste mohla také kouknout do diskuze:
http://www.databazeknih.cz/diskuze-o-knize/sirotcinec-slecny-peregrinove-sirotcinec-slecny-peregrinove-pro-podivne-deti-117797
Text příspěvku byl upraven 16.10.16 v 17:57
Zdravím :) Narazla jsem na knihu Tajemství porodní báby, tak jsem se chtěla zeptat, jestli to končí nějak pěkně ukončeně, nebo člověk prostě musí přečíst i zbylé díly :)
Tu je zoznam, nejakého si vyber.
http://www.databazeknih.cz/uzivatele?dle=m&kraj=
Misule99: Zatim mam prectene prvni dva dily a dala si pauzu. Casem to urcite doctu, ale nijak me to nepohltilo v tom smyslu, ze bych to musela precist na jeden zatah.
Myslim, ze pokud si nekdo precte jen prvni dil, tak o nic tak vyznamneho neprijde ;)
Kniha to má už v názve,je to "tajemství",neviem či sa hodí zverejňovať ho...
...možno,hovorím možno v šiestom diele,ale ani to nie je isté.
Co takhle Assassin creed - Renesance (Oliver Bowden)
za me je to dobra kniha
Text příspěvku byl upraven 10.02.17 v 11:54
Někdy si najdete sérii která se vám líbí a netrpělivě očekáváte další díly. Potom někdy zkusíte další knihy autora.
Sestře se líbila kniha Artyčoková srdíčka
Přečetla i další díl Jasmínové nebe
Teď našla knihu od stejné autorky a disaing byl podobný předchozím knihám
Kniha se jmenuje: Red leaves (v češtině nevyšla) prosím ty kteří ví jak na tom kniha je prosím napište.
Selekce, Elita, První.....názor?
Že je to až zbytečně nafouknutá bublina. Mnoho povyku pro nic...
Text příspěvku byl upraven 18.04.17 v 22:26
Znám jen první díl, je to holčičí "skoro sci-fi" , trochu s dystopickými prvky. Nenadchne ani neurazí, div světa, ani "LITERATURA" to není, ale v rámci žánru přijatelné.
Ahojte. Chcela by som upozorniť na knihu od Estelle Maskame. Víš, že te miluju? Kniha má v českom preklade vysť 1.6. 2017. Dopučul sa už o nej niekto z vás? :)
Žijeme v době apokalyptické a o tom píše Jiří Fuchs a Marie Tejklová v knize Vyšší humanita, nebo totalita?
http://librinostri.catholica.cz/download/FuTejVyHNTot-z.pdf
https://www.databazeknih.cz/knihy/vyssi-humanita-nebo-totalita-346506
Zde lze krásně vystopovat současný vývoj společnosti v Evropě. Jak sofistikovaným prostředky bez boje Evropu dočasně přetransformovat. EVOLUCE na dlani. Dnešní sofisté jsou mnohem zručnější než ti ze starověku. K úspěšné evoluci přispívá i snadné mediální pokrytí občanů a jejich ochrana před lživými informacemi.
Text příspěvku byl upraven 05.02.18 v 08:31
Vložit příspěvek