Knihy o vztazích
Doporučili byste mi nějakou knihu o vztazích? Chtěla bych se mentálně posunout někam dál, momentálně mě čeká docela velký krok v našem vztahu a nechci to podělat. Nikdy jsem nic takového nečetla, takže nemám sebemenšjí ponětí kam zapátrat.
Moje nejinspirativnější kniha o vztazích (a nemusí být přímo partnerské/milostné):
https://www.databazeknih.cz/knihy/patri-ne-k-lasce-156715
Já se snažím to mít v životě srovnané. Spíš jde o dvě věci - nechci skončit jako moji rodiče, za každou cenu se tomu snažím vyhnout. Ale výchova je výchova a já chci najít jiný pohled na věc.
+ přítel má Aspergerův syndrom, takže se mu v mnoha věcech musím přizpůsobovat o dost víc a myslím si, že kniha mi pomuže najít v tom trochu rozumu, nenechat se ovládat tolik city a snažit se prostě nějak projít tím vším. Nepokazit si to svými předsudky, svým nesebědomím atp.
Jana ... jejdanánky my měli problémů .... a přesto už v pohodě 44 roků žijeme
Kdo tvrdí, že by mu vhodně namíchaná sestava diagnostických otázek nikdy nenaměřila ani promile stopu Aspergerova syndromu, ten je těžký autista dodnes!
:-)
Nazvat člověka TRPÍCÍHO Aspergerovým syndromem postiženým, to už je hodně silná melta.
Jájejí ....já bych řekl, že silná melta si akorát tak ty.....
svoje příspěvky raději smažu, než se najde další chytrák....
Smazáno. Příspěvek nesouvisel s tématem. :-)
Text příspěvku byl upraven 18.08.19 v 09:52
Eicherik .....ono je nejlepší se na všechny fora kromě knih vykašlat /napsal bych nejraději vysrat.....
Text příspěvku byl upraven 17.08.19 v 21:46
encyklopedie, jste sice starší, ale to vám rozhodně nedává právo mi tykat. Mažte si, co chcete, když se bojíte své názory obhajovat věcnými argumenty.
Smazáno. Příspěvek nesouvisel s tématem. :-)
Text příspěvku byl upraven 18.08.19 v 09:51
To, že mě vy, zbabělý a demagogický, Eicheriku považujete za hloupou, považuju za velkou poctu. Skutečně vám děkuji, O!
Text příspěvku byl upraven 17.08.19 v 21:52
Vložit příspěvek