Poraďte fantasy/scifi knihu prosím.
Já jen nakukuju, ale přesto vám doporučím. Janusz A.Zajdel - Limes inferior. Tak to asi bude vypadat v 5G světě....
Marika: Pelyněk vypadá zajímavě. Steampunkovou knihu jsem asi ještě nečetla. Autora vůbec neznám, kdybych si nerozklikla knihu, netuším jeho správné jméno taky. :)
Mě účast v klubu bavila, ale nedokážu skloubit čtení "klubových" knih s těmi ostatními. :-) Jednoduše nestíhám. :-)
Ještě zítřek nechme pro případné návrhy. Od čtvrtku bychom mohli hlasovat podle původních pravidel.
(Ne)Souhlasíte?
R.E.M. - Jasné, bude trocha čudné hlasovať s troma knihami, ale nič to, vytrváme :)
Hlasy:
D. Tučka Pelyněk
R. Bradbury Marťanská kronika
R.E.M. Crichton Proud času.
Začínáme Pelyňkem.
Fajn, to mi dává čas zjistit, v které knihovně a v které polici máme Marťanskou kroniku. Když budu neúspěšná jako dosud, tak si ji holt vypůjčím. :)
Nevím, ale byl to televizní seriál, a to dokonce slavný a ten šílenec je doktor přes čas a ta budka policejní - vesmírná loď..
Však já si taky hned nevzpomněl! Ale když člověk ví, kam se podívat, nemusí všechno nosit v hlavě... :-)
Text příspěvku byl upraven 08.11.19 v 09:25
Ahoj, nepodarilo sa mi zohnať v žiadnom formáte. Knižnice sú u nás v týchto menšinových veciach súčasných autorov veľmi obmedzené.
Text příspěvku byl upraven 12.12.19 v 09:32
Vložit příspěvek