Porovnáváte ceny knížek na internetu ?
Pěkné odpoledne. Používám tuto stránku http://www.kde-koupit-knihu.cz/ . Znáte podobnou či lepší s kvalitnějším vyhledáváním ?
Já porovnávám buď na Seznamu přes zboží nebo na Heuréce. Většinou mi to najde nejlevnější knížky na www.levneucebnice.cz a www.dobre-knihy.cz, ale asi je to taky tím, že mám možnost osobního odběru v Praze a nenechávám si to posílat poštou, to už bych si knížku asi koupila v obchodě. Jj, občas člověk žasne, že se dá sehnat knížka i o 100,- Kč levněji, než jí mají v obchodě :)
bookcase: není zač ;)
Vercik : děkuji za ty odkazy . Opravdu velmi povedené .
Má někdo nějaké další ? Chromium mám pěkně "zapráskané" záložkami :D
porovnávám na Heurece.
Když jsem s tím začal, byl jsem dost překvapený těmi brutálními rozdíly.
Díky za tip "Kde koupit..."
Jak už tu někdo uváděl. Porovnávám ve srovnávačích cen. Ale de facto vždy nejlépe vyjdou www.levneucebnice.cz, když počítám i takové ty bonusy jako: osobní odběr v Praze; velký výběr knížek; tuším, že nad 2000 Kč objednávky doprava zdarma (bohatého knižního Ježíška všem).
Milá je také široká nabídka cizojazyčné literatury, která ne vždy bývá samozřejmostí (AJ www.levneucebnice.cz/c/jazyky/anglictina/beletrie/, NJ www.levneucebnice.cz/c/jazyky/nemcina/beletrie/). Vždy si říkám, že není nad to si kvalitní beletrii koupit na levných učebnicích :D Ale stále platí, že během nákupu přes internet to nevoní po potisknutém papíře jako v kamenné pobočce.
Text příspěvku byl upraven 31.10.13 v 14:57
Porovnavam.Vzdycky.A dost casto mi vychazeji Megaknihy i kvuli prubeznemu snizovani ceny (po opakovanem porovnani na Heurece nebo jen na googlu) a kvuli bezplatne doprave pri urcite vysi ceny cele objednavky.
A jeste se vyplaci Albatrosmedia, ktery dava 25% slevy na knizky, pokud jste clenem Klubu pevneho zdravi VZP.
Vložit příspěvek