Putování labyrintem knih
Limonádový Joe není fraška, ale parodie, promyšlená do posledního detailu. Jednak je celá knížka psaná naprosto správnou gramatickou češtinou, což si myslím, že je docela unikát a jednak všechny postavy, mimo vymyšlených hlavních hrdinů, jsou skutečné a skutečně a pravdivě jsou popsány i jejich osudy. Toto asi uniká těm, kteří to právě berou jako frašku. Nic ve zlém...
Naturalistické podání Divokého Západu jsem osobně našla v knize Odvedu vás do Sierra Madre a romantické v Rubín je krví mého srdce.
Lector, jsem ráda, že jsi toto vlákno založil...
Teď jsem se podívala na strop a napadlo mne, Pavučina snů?
Mám na stropě lapač snů, ale nefunguje...
To téma mi připomnělo knihu Zlomený šíp. Je to vynikající kniha, kterou můžu rozhodně doporučit. Mám ráda, když kniha nutí k zamyšlení nad tím, že nic není černé nebo bílé a že jsou situace, kdy správné řešení zřejmě vůbec neexistuje. Zde myšleno ze strany indiánů.
https://www.databazeknih.cz/knihy/zlomeny-sip-20813
R.E.M. - Pavučina knih mi připadá, že knihy jsou už na půdě a nikdo je nechce.
Prosím - ať tu každý den není dohadování...
Chodím sem kvůli knihám - sice jen chvíli ale i tak...
Každý z nás má svoje starosti a tady se chci odreagovat...
Odkaz myšlenek knih - to by se mi líbilo...
Lector - ne já osypky určitě nemám...
Už jsem v životě něco prožila - a netýká se to pouze tohoto vlákna - já zde chci diskutovat o literatuře...
Ale jsou zde spory a já nevím. Opravdu netuším, kdo s kým a pro
koho ...A nepokládám to za důležité...Jsme na databázi knih.
Také se mi líbí Putování labyrintem knih nebo Labyrint knih. Ale v zásadě mi na tom zase až tolik nezáleží, důležitá je myšlenka a obsah :-)
Líbí se mi odkaz na Labyrint...
Putování labyrintem knih
Labyrint slova a ráj knih
Ani ta slina mi nevadí. Hlavně, že to bude o knihách s milovníky knih.
Text příspěvku byl upraven 10.07.18 v 21:17
Vložit příspěvek