Sexuální scény bez uzardění :o)
neodsedávám si od spolu-nikoho ani se nerdím. nicméně možná ten komentář byl míněn tak, že když si takovou knihu vezmeš s sebou ven a necháš ji někde válet, mohla by do ní nakouknout nějaká křehká, mravopočestná povaha a kdoví co by si o tobě pomyslela... ;)
Robinson Crusoe se bez nich prodává dost dobře; za tři roky už to bude tři sta let.
Taky odhadují, že komentář měl na mysli situaci, kdy si soused všimne, co člověk čte a reaguje na zjištěný druh čtiva neadekvátně, nepřiměřeně nebo přímo hloupě.
Pokud ovšem byl příspěvek myšlen tak, že samotný čtenář se rdí a upoutává tím pozornost ostatních, doporučuji číst se zakrytýma očima.
Evidentně mám několik polic neprodejných knih (ad tester) :-)
R.E.M. - číst se zavřenýma očima, na to ještě nikdo nepřišel! jednou ti stydliví čtenáři postaví sochu. :D
Woodward: V to pevně doufám. A tu sochu bych prosila ze zlata :-))).
Text příspěvku byl upraven 06.07.16 v 08:26
R.E.M. - ještě by ji někdo ukrad. lepší je žulová. v nadživotní velikosti.
Chcel som povedať,že dobrá kniha je lepšia ako zlý sex.Nemyslel som to absolútne,že čítanie o "ňom" je lepšie ako prax.
Jednu erotickou jsem našel v young adult Kája Mařík:
"Než doma všecko opatřím, trvá chvíli, a potom už čeká
pánovic Zdenička. Ona je sice jen holka, ale moc stonala. Měla k smrti, no, víte, pane řídící,
říká naše maminka: Jako s hráze do rybníka. Musí hodně chodit venku a běhat, aby byla při
chuti. Já jsem vždycky při chuti. "
Jak se říká v dnešní době - sex prodává...
A paradoxně... Před deseti lety se mi takové scény psaly snáz, než teď :D Protože už vím, co je možné a co je blbost :D
no ja som svoju knihu chcela nazvať dokonca - "moja prvá veľká kniha o sexe". A na napísanie erotických scén sa dokonca núkali moji kolegovci. Asi ich viac píšem než čítam a to občas aj slovom neviazaným.
Vložit příspěvek