Třetí stříbrná kniha snů: Kdo myslíte, že je Secrecy?
Já si osobně myslím, že kdyby to byla Mia, bylo by to dost hustý.
Třeba kdyby byli původně Secrecy Anabel a Sam(Emilin bratr), Mia by na to přišla a Sam by řekl, že když to neřekne, může být Secrecy s nima.
Já myslím že by to mohla být Emily, nebo někdo spjatej s démonem:) možná i Okrb kdyby nebyla v prvním díle pryč:D
Snažím se vycházet z logické úvahy, že je to někdo kdo věří Arthurovi a navíc ví věci co ostatní ne takže pravděpodobně bude spjatý z démonem a nebo bude mít hodně informátorů. Nemyslím si, že by to byl Henry ani Grayson (ten by to mohl být, ale myslím, že je moc hodný a navíc Arthurovi už nevěří). Arthur také ne jinak si myslím, že by se s tím Liv pochlubil. Potom jsem měla mezi podezřelými Emily a Sama, Emily by to mohla být, protože se tak rychle spřáhla s Arthurem... myslím, že to by bylo na hádání moc lehké a proto to Emily nebude. Sam by to mohl být. Nenašla jsem ani malý důvod, který by to odvracel, jenže proč by potom psal jako holka navíc k Arthurovi nebo démonovi nemá bllízko. Snažím se vyloučit co nejvíc lidí takže si snažím všímat detailů. Hazel to podle mě taky nebyla a proto se vrátím k lidem, která mám mezi podezřelými a to je Anabell a Jasper. Nemyslím si, že by to byla Anabel z toho důvodu že by to bylo opět velmi lehké na uhádnutí i když je dost dobře možné že ano. Nejvíce asi podezřívám Jaspera i když je to jako by to psala holka. V knize není napsáno, že by se s Arthurem pohádali a málokdo by Arthurovi skočil na příběh s pejskem. Navíc Jasper už nenavštěvuje sny a v druhé knize byla většina příspěvků secrecy o něm. Taky ho secrecy celkem chválí. Víc lidí mě zatím nenapadá, ale určitě to bude někdo jiný. A to je další důvod? taky koho by napadlo, že by to byl Jasper :) Mě to napadlo spíš náhodně.
Text příspěvku byl upraven 28.01.16 v 19:09
Když se nad tím tak zamyslíme a napíšeme si seznam postav a vyloučíme ty, co to 100% nemohou být zbyde tohle:
Liv: x
Mia: x
Grayson: x
Florence: ?
Henry: x
Artur: ?
Persephona: ?
Anabel: x
Emily: ?
Jasper: x
Hazel:
Liv a Mia - ty to jasně nejsou, pak Anabel - vzhledem k tomu, že byla v léčebně tak neměla přístup k internetu, takže tudíž nemohla nic psát na blog. Zbyli tedy: Grayson, Florence, Henry, Artur, Persephona, Emily, Jasper a Hazel. Vyřadila bych Graysona protože k tomu nesedí charakterně a kdyby pekl se Secrecy, tak by vyzradil něco z Podzimního plesu, jenže Secrecy psala, že neví, co se tu noc stalo. Takže Graysona škrtám. Potom je tu Florence, která by to čistě teoreticky mohla být. Na blogu se o ní nijak zle nepíše a kamarádí s Emily, o které se taky nešíří drby. Henry. Bylo sice zvláštní, že to, co mu řekla Liv se objevilo na blogu, ale to přece věděla i Mia. Tady se můžeme obrátit na Artura protože Mie ukradl rukavici a tudíž mohl do jejích snů, takže Henryho bych vyřadila - navíc, proč by to sakra Liv dělal? A pak je tu Artur. Ten jistě peče se Secrecy - sám řekl že jí dodává informace a navíc umí "snít". Na Persephonu bych moc nesázela, protože mi nepřijde že by dokázala psát takovéhle drby. Na druhou stranu by to sedělo. Na blogu (když byl Jasper pryč) tak to bylo samé "změnil si status" a "Proč všechny vypadají jak filmové hvězdy?"a navíc Liv by si říkala: Celou dobu jsem se s ní bavila! Ale teď záleží na tom, kdy byl blog založen, tudíž jestli tady Persephona byla (na Frognal Academy). Jak jsem říkala Anabel byla na klinice takže neměla přístup k internetu. A jsme u Emily. Řekla bych,že spousta z nás ji podezřívaj a já taky. Ano, bylo by to lehké na uhádnutí ale proč by to nemohla být Emily? Jasper... Můj názor je že ten to nebude. Každopádně ne Ten hlavní. Proč by psal jako holka? A nakonec Hazel. Nemyslím si, že by byla Secrecy a taky nemá nic společného s Arturem. Nebo se mýlíme? Takže já tipuju na Florence, Artura, Persephonu a Emily. Hodně štěstí při pátrání a nebojte už jen měsíc!!
Vložit příspěvek