Vaše nejoblíbenější knihy?
mne myslím hviezdy celkom dopriali. Mám príliš veľa kníh v obľube, než aby som z nich vyberala to naj.
Je těžké vybrat jednu, když jich mám více. Ale několikrát jsem četl Linii krásy od Alana Hollinghursta.
Má oblíbená kniha? Každá kniha, která je v mé knihovně, je má oblíbená, protože každá je něčím výjimečná.
V mojej knižnici mám len obľúbené knihy. Tie ostatné som kedysi vyhadzovala, teraz ich nechávam nenápadne ležať vo vlaku, alebo v buse. Možno by mala otázka znieť: Aké sú vaše obľúbené knihy, trebárs prvých 10 v rebríčku.
Vybrat si 10 oblíbených knih? To mi připomíná - "Vybrat si pět nejoblíbenějších knih je jako vybrat pět částí těla, o které byste neradi přišli."
Napísala som prvých 10 v rebríčku, nie VYBRAŤ si. Určite nemáte 1587 kníh rovnako obľúbených.
To nemohu říci. Knih jsem přečetl vcelku dost a vybrat tu nejoblíbenější nedokáži
Text příspěvku byl upraven 01.08.17 v 17:13
Isaac Asimov - Já, Asimov
David Weber - série Honorverse
John Michael Scalzi - série Válka starého muže
Brian Wilson Aldiss - Nonstop
Charles Stross - Archívy hrůz
Lindsey Davis - série s M.Didiem Falcem
(Pokud si vzpomenu na další, časem je sem připíši.)
Text příspěvku byl upraven 03.08.17 v 17:39
Keď mi niekto položí túto otázku musím sa skutočne nad ňou hlboko zamyslieť. Ale ak sa mám priznať nemám žiadnu obľúbenú knižku. Akurát viacero kníh, ktoré ma istým spôsobom zaujali. No keby som predsa musela vybrať jednu knižku, tak ako prvá ma napadne "Portrét Doriana Graya" od Oscara Wildea.
Za mě určitě Eragon. Od základky jsem ho přečetla už několikrát a jela jsem si do Prahy i pro podpis.
Jako druhou bych asi musela říct Petr a Lucie.
A pokud bych na tuto otázku odpovídala jako malá, rozhodně by to bylo O koníčku Sultánovi. :)
Vložit příspěvek