Aplikace a mobilní verze Databáze knih
DISKUZE » Nápady na vylepšení webu

Chtěla jsem si aplikaci stáhnout ale pouze vidím oznámení: "this content is not available in your country". Jsem momentálně v ČR ale mam jen zahraničního mobil iho operátora. Je tam nějaké omezení jen pro ČR?

Dane, prosím, připiš si do To-Do: Zprávy. Když mi na DK někdo napíše zprávu, mohla by mě appka upozornit a mohl bych si zprávu přečíst a reagovat na ní v appce (žádná core funkce, spíš nice-to-have :)
Text příspěvku byl upraven 09.08.14 v 08:35

Je tu ještě někdo, kdo by ocenil vytvoření aplikace k tomuto webu, nebo je to jen moje nereálné přání? :-)

aplikace se uz vyviji, ale zatim je v omezen verzi https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.databazeknih.android&hl=cs

Aktualizace je povedená, jen chybí v profilu hodnocené knihy. Jen tak dále. Skvělé.

Jednou se mi podařilo přihlásit. Další pokusy selhaly, aplikace přestala pracovat. Ostatní funkce jdou dobře. Huawei Ascend G630 Android 4.3
Text příspěvku byl upraven 01.09.14 v 08:48

V nové verzi aplikace se mi opakovaně nedaří přihlásit, aplikace vždy spadne (Motorola Razr i, Android 4.1.2)
Text příspěvku byl upraven 01.09.14 v 10:57

to Adria Orici, Diskrétní batrman: Ahoj, pokud Vam aplikace spadne, tak prosim kliknete na tlacitko hlaseni, ktere se Vam objevi na obrazovce. Me se pak odesle informace o chybe a ja ji muzu nalezt a opravit. Diky ;-)

to Adria Orici, Diskrétní batrman: do rana by se Vam mela objevit nova verze aplikace, kde je chyba opravena.

Marrra - pěkné ráno. Sice se přihlásím, proprocházení seznamu knih aplikace spadne. Hlášeni jsem Vám odeslal. Pokud budete chtít u každé pokožky, stačí napsat.
Přítelkyně má stejný mobil a Android. Vše jde jak má.
Text příspěvku byl upraven 02.09.14 v 07:01

Stejný problém jako Adria Orici - přihlásit se už jde, ale když zvolím kteroukoli položku z levého seznamu, aplikace spadne. Zkusím odeslat hlášení...

Uz vim kde je problem - je to mezera ve vasi prezdivce :) - vecer nahraju novou verzi, kde to bude opravene. Diky za nahlaseni tech chyb.

Hoj, nevím, co máš přesně v plánu, ale když si otevřu profil nějaké knížky, mám jn možnost přidat si ji do vlastních knih. Osobně bych uvítal (spíše :) možnost přidat si ji do "Chci si koupit" a "Chci číst". Díky :)

Ja v aplikaci vidim klasicke Pridat do mych knih a po kliknuti se otevre nabidka.

:D Beru zpět - nenapadlo mě na to kliknout, čekal jsem rovnou jednotlivé možnosti - moje blbost, díky.

Ještě jeden pozitivní postřeh. Přihlášení v aplikaci, neukazuje online uživatele na webu. Což mě těší.
Vložit příspěvek