Blogy
DISKUZE » Nápady na vylepšení webu
Jeden nápad k blogům - nebylo by vhodné někam na hlavní stránku umístit sekci "nejnovější články bloggerů"? Podobně jako existují "Nejnovější příspěvky u knih, autorů a povídek" či "Nejnovější hodnocení"? :-)
Že ty mě Kubo v takových připomínkách vždycky předběhneš :D Taky se za Nejnovější příspěvky blogů na hlavní stránku přimlouvám :))
Text příspěvku byl upraven 26.11.11 v 17:05
Já jsem psal Danovi, jestli by nebylo dobré to dát pod Novinky na hlavní straně. Jak je tam "Z dalších novinek", tak by hned vpravo od toho (je tam dost místa) mohl být výpis dvou, tří nejnovějších příspěvků v Blozích, resp. jejich názvy. Otázkou ale je, zda-li by se tam neobjevily takové názvy, které by nebyly pro DK reprezentativní. Ale je to na pováženou.
Já bych to spíše zařadil k Nejnovější příspěvky u knih, autorů a povídek. Když se šoupne Nejnovější hodnocení trochu do prava, myslím, že tam bude prostor tak akorát.
Ale danielson je naším pánem, tak musí vědět, kde to bude nejlepší a my musíme poslouchat :))
Uvidíme :-)
Jinak - kdo se chystáte přispět i svým příspěvkem?
Já už mám ten svůj rozepsaný, ale nevím, kdy ho dopíšu. Možná zítra, možná později..
No vono když už jsme u toho. Já třeba vůbec nesleduju Bazar vespodu stránky. Místo toho bych třeba koukal na ty blogy, nebo bych uvítal třeba na úvodní straně kdo z přátel je on-line na databázi. Případně něco dalšího.
Takže to už by třeba bylo na pováženou, jestli, než řešit kam to přilepit, neudělat určitá políčka editovatelná a každý uživatel by si nastavil co chce zobrazovat, nebo kdyby ne, najel by mu nějaký default. Také třeba nastavit v žebříčku uživatelů jestli chci vidět nejvíce bodů za tento týden, nebo celkové pořadí, případně nějaký úplně jiný žebříček.
Hele já vim že vymejšlim kraviny, ale takhle si nás rozmazlil Dan když nám tady udělá co nám na očích vidí...
Moc, moc prosím, danielsone, o výpis posledních komentářu v blozích (? - od slova Blog). Díky :)
Taky mě to už napadlo, nové komentáře by měly být vidět, blogy jsou takhle hodně uzavřené, neprůhledné.
....asi je o mě všeobecně známo, že jsem tady expert přes audioknihy - pro forum AUDIOKNIHY jsem napsal humornou povídku, kde jsem použil 50 názvů načtených knih pro naše zrakově postižené spoluobčany a kamarády. Později jsme povídku načetli a ozvučili. Chtěl jsem povídku vložit zde pro pobavení i zdejších Databázáků do Blogu, ale zjistil jsem, že zde v Blogu se může akorát použít článek "Text článku by se měl týkat literatury, spisovatelů, četby, recenze knih apod." takže je to passé
já myslím, že audioknihy rozhodně patří do literatury, takže bych v tom neviděl nejmenší problém.
Souhlasím s paulhunterem.
pajonek: Tvou povídku myslím většina z nás uvítá, těším se.
tak jsem dal povídku do blogu - jen to musím zítra upravit , nedal jsem žádné zarovnání a načetlo se to tak, jak se to načetlo
Ne, určitě to nebyl hlavní účel, nejspíš by to ve správném Blogu být ani nebylo, ale určitě nebudou v menší míře na škodu. Jen by se to nemělo zvrhnout v samé povídky, protože o tom DK Blogy nejsou.
Text příspěvku byl upraven 17.12.11 v 18:53
Díky Danovi za uveřejnění v přehledu blogů kolikrát byl blog přečten a jaká je jeho popularita. Konečně už nemusím blogy kvůli toho úplně rozklikávat. Paráda :))
A teď ještě ty odkazy na nejnovější komentáře v blozích O:-)
blogy neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej na databázi ten kdo je vymyslel by si zasloužil rozhodně několik peněz navíc neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej
Vložit příspěvek