Export knih do .xlsx
DISKUZE » Nápady na vylepšení webu
Zdravím, moc se mi líbí Váš web a už nějakou dobu ho používám. Za tu dobu jsem zjistil, že mám více hodnocených knih než přečtených. Hodně by mi pomohlo, aby se dalo exportovat do .xlsx i jiné položky než "přečtené" knihy. Tak by šlo odhalit knihy, které tu mám špatně "zadané". Myslím, že by tato funkce mohla být užitená celkově i pro jiné účely, třeba export knihotéky apod. Díky.
Naprosto souhlasím. Uvítala bych export i vlastních seznamů do excelu. Ale už jsem to psala několikrát v Nápadech na vylepšení webu. Snad se to někdy povede.
Nebude to tým, že v knihotéke nič nemáš? Nie je čo exportovať. Skús si tam niečo dať a znovu sa pozri.
To bude asi ano. Nicméně knihy v "Hodnocení" exportovat nejdou a o to mi vlastně nejvíc šlo.
Export je fajn, jenom bych uvítal rozšíření exportovaných parametrů. Když už je možno zadat si konkrétní vydání tak bych letopočet ocenil i v rámci exportu. Stejně tak jako v knihotéce u konkrétní knižky exportovat jestli byla nebo nebyla také přečtena.
Ja sa tiež prihováram za viac možností pri exporte kníh. Veď tie údaje k dispozícii sú, ak ich niekto v exceli nechce, je otázkou pár kliknutí si stĺpec vymazať. Ja by som privítal ak by tam okrem názvu knihy a autora bolo i vydavateľstvo, rok vydania, prípadne aj originálny názov a isbn.
Zdravím, jaké je maximální množství knih v knihotéce, aby ji šlo exportovat do xlsx? Píše mi to, že jich je příliš mnoho na export. Nejde to ani rozdělit a exportovat samostatně dle filtrovaných autorů. Setkal se někdo s podobným problémem?
Přeji hezký večer, mám problém s exportem knihotéky do xlsx, zkoušela jsem to na dvou počítačích a vždy mám soubor prázdný. Nevíte někdo kde by mohl být problém. Děkuji za rady Vlaďka
Dá se exportovat i vlastní seznam nabízených knih? Pokud ano, prosím o radu, jak. Díky. - Tak jsem nakonec napsala Danovi. Odpověď NEJDE TO.
Text příspěvku byl upraven 05.01.19 v 12:17
Též bych byl pro export vlastních seznamů. Když už jsem začal tvořit knihotéku zde, bylo by fajn mít alespoň nějakou případnou zálohu. Mám knihy na více místech a chci používat jen knihotéku zde. Ale úplně se hrozím toho, co by se stalo, kdybych byl bez zálohy a došlo by k nějaké havárii. Jinak mě export jde, ale mám jen název a autora. Mě by stačilo alespoň názvy seznamů včetně vlastních. Děkuji
Taky bych export ocenil. Zatím si píšu tabulku offline, ale kdybych věděl, že budu mít vlastní zálohu místních dat, přepsal bych všechno sem včetně hodnocení.
Já bych zase ocenil import knih. Vedu si seznam v BookCollectors a tam je velmi dobře proveden import i export. Tak bych tam vyexportoval a tady naimportoval
Export je žádaná funkce, Dan mlčí. Pokud se bojí data miningu, tak to se dá vyřešit exportem jen svých titulů/seznamů po přihlášení. A o to uživatelům jde. Pokud jde o míru detailu, pojďme se o tom bavit, když budeme vědět, že to má smysl.
Zdravým vývojáře,
stránka je supr, ale export je k pláči. Prosím zapracujte na tom. Ideálně s možností nastavení, které údaje do souboru chci mít. Lidi tady postupně přispívají a rozšiřují databázi, bylo by hezké na oplátku jim za to dát možnost exportu...
Text příspěvku byl upraven 31.10.19 v 12:03
Zaregistroval jsem se zde s tím, že jsem chtěl mít možnost vytvořit si seznam titulů v knihovně. Zamrzelo mne, že v exportovaném souboru není vidět to, co bych chtěl - aktuální hodnocení, rok vydání a žánr :(
Taky by bylo super, kdyby šly exportovat knihy z bazaru, abychom si občas mohli udělat menší "inventuru" a zkontrolovat, jestli třeba nenabízíme něco, co již jsme prodali atd.
Vložit příspěvek