Nová kniha od Oblíbeného autora
DISKUZE » Nápady na vylepšení webu
Moc bych uvítala, pokud by mi přišlo upozornění v případě, že je přidána nová kniha u autora, kterého mám v Oblíbených. Případně nějakým způsobem dát možnost sledovat autora. Kolikrát narazím jen náhodou, že vyšla nová kniha od autora, kterého mám ráda. Případně mám rozečtených několik sérií, kde postupně vychází nové díly a občas je prošvihnu. :-) Tak bych se přimlouvala, pokud by to šlo zrealizovat. Děkuji D.
Přimlouvám se přece jen času není nikdy dost na prohlížení recenzí a novinek. Hlavně u autorů sérií by to bylo výhodné.
Zrovna jsem na toto vylepšení také myslel, takže se rozhodně také přimlouvám na přidání notifikace na novou knihu u oblíbeného autora, případně jinou možnost sledování přidané nové knihy u daného autora.
Určitě by to bylo skvělé. Kolikrát na to narazím fakt jenom náhodou...
Posledně jsem tím trávila asi hodinu. :-) Procházela každou knižní sérii, jestli nevyšel nový díl a autory, jestli nevydali novou knihu. Objevila jsem toho docela dost.
Taky jsem to zrovna četla, že se to realizovalo. :-) Paráda. Upozornění na email mi přijde sice zbytečné, stačilo by upozornění na databázi, ale tak aspoň něco. :-)
Vložit příspěvek