Propojení s Facebookem
DISKUZE » Nápady na vylepšení webu
Nenapadlo vás propojit můj profil (čtené, přečtené knihy) s Facebookem jako goodreads.com?
Přesně tohle by se mi také hodilo. Na co si na FB vyplňovat přečtené knihy, když už to mám tady?
Byl bych taky pro propojení s FB. Už jsem to několikrát hledal. Dříve bylo možné u knihy kliknout na ikonu FB a hned skočil status, ale i tato funkce zmizela :-(
Já facebook nemám a nechci, neomezilo by to takové čtenáře a uživatele DK jako jsem já?
Jak by mohlo? Byla by to jen funkce, kterou by někdo mohl nebo nemusel využívat...
Já na Facebooku nejsem z principu. Pokud by ale někdo vytvořil sluníčkovému Facebooku protipól v sociální síti, která by byla pro konzervativněji naladěné lidi, tak vydělá miliardy. :-)
S tím, jak přibývá cenzury na sociálních sítích Facebook či Twitter, objevují se alternativní aplikace či weby, kde uživatele v podstatě nikdo zablokovat nemůže a mohou si psát vesměs co chtějí. Podobných sociálních sítí je hned několik, ale do popředí se dere především síť Parler. Ta získala popularitu poté, co americký prezident Donald Trump pohrozil, že opustí Twitter, který mu některé příspěvky skryl. (INFO.CZ)
Dnes jsem se na Seznam.cz dočetl, že Facebook má cca 5,8 milionu VIP uživatelů, kterým tato sociální síť nemaže příspěvky. Podle uniklých dokumentů mělo jít o politiky, celebrity, známé influencery či některé novináře.
Propojení s Facebookem? Probůh, jenom to ne ... napíšu názor na třeba Chaloupku strýčka Toma a na FB mne zabanují na furt ...
Vložit příspěvek